Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 25. týden (17.6.2019 - 23.6.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V sexu nepřemýšlejte o žádných inovacích. Nikdo o ně nestojí. Váš miláček si představuje naprosto klasiku, kořeněnou špetkou vášní. Pokud chcete, aby se sex vám i vašemu životnímu druhovi opravdu líbil, počkejte s tím na druhou polovinu týdne. Ve čtvrtek po půlnoci se Merkur přesune do vašeho znamení a postará se, abyste v sobě objevili hodně hluboko skrytého romantika.

Býk

Ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Sluncem a Uranem, se konečně dožijete momentu, kdy v sexu půjdete bez problémů do rizika. Dokonce se můžete rozhodnout i pro lásku na jednu noc. Dosud jste nad něčím takovým ohrnovali nos a brali to jako zásadní selhání. Teď se však dostanete do situace, kdy nebudete váhat ani minutu, protože je vám jasné, že to jinak nejde.

Blíženci

Při hledání partnera zkuste opustit svou sociální bublinu a porozhlédnout se jinde. S údivem zjistíte, že se téměř na dosah ruky nachází člověk, s nímž sice nemáte nic společného, ale v jehož společnosti konečně poznáte ten správný typ erotiky. Občas můžete mít dokonce pocit, že je asi jasnovidný. Velice přesně víc, čím vám v posteli udělá radost a taky to co nejčastěji dělá.

Rak

V pondělí, kdy je Luna v Rybách, to budete mít těžké. Váš partner by byl nejspokojenější, kdybyste nešli do práce a celý den zůstali doma a v posteli. Vám by se to sice líbilo taky, ale na rozdíl od něj víte, že to nejde. Dejte si však pozor, abyste mu nezačali vysvětlovat, že byste si na laškování museli vzít dovolenou, které nemáte nazbyt. On by se urazil a vy byste mu pak museli klopotně vysvětlovat, že jste to tak nemysleli.

Lev

Pořád máte pocit, že byste se v sexu měli chovat jinak, než dosud, ale stále nechápete, čím byste měli začít. S tím, že byste se na tom mohli domluvit s partnerem, pro jistotu nepočítejte. Ve chvíli, kdy na něco takového stočíte řeč, usoudí, že si tím vlastně stěžujete na jeho milostné umění. Nic vám sice není vzdálenějšího, ale on vám to stejně věřit nebude.

Panna

Je čas, abyste si uvědomili, že se vám partner vašeho dobrého kamaráda či ještě lepší kamarádky líbí podstatně víc, než ten, koho máte doma. Marně přemýšlíte, jak by se tento rébus dal se ctí a bez větších problémů vyřešit. Představu, že byste si podle vzoru nejrůznějších celebrit partnery vystřídali, vás nesmí ani napadnout. Vás by to možná lákalo, ale druhá strana by to snášela opravdu těžko.

Váhy

Zejména v úterý a ve středu si budete s miláčkem užívat sex v podobě, kterou jste dosud nepoznali. Konečně se dočkáte chvíle, kdy vás miláček kvůli sexu vzbudí. Jindy byste se kvůli tomu možná i rozčilovali, ale teď si řeknete, že je to vlastně velice příjemné. Časný ranní sex vás navíc nabije energií, která vám bez problémů vydrží až do večera.

Štír

Když váš miláček začne vzpomínat na nějakou svou bývalou lásku, nerozčilujte se. Nebylo by to k ničemu. Můžete se ale zatvářit nostalgicky a na své bývalé lásky začít vzpomínat taky. Než však dojde řeč na jejich erotické talenty, oba mlčky usoudíte, že dál v této komunikaci pokračovat nesmíte. V návalu žárlivosti byste mohli říct něco, co by vás pak oba mrzelo.

Střelec

Partnerské problémy neřešíte, protože je nemáte. Když je potřeba, dokážete se s partnerem na všem důležitém domluvit. Nad tím, co jako důležité nevyhodnotíte, svorně mávnete rukou. Kdyby se náhodou nějaký problém přece jen vyskytl, začněte ho řešit v posteli. Než vystřídáte celý svůj erotický repertoár, přesune se problém mezi méně důležité a vy budete mít klid.

Kozoroh

Jde o týden, kdy byste se jeden druhému měli věnovat podstatně více, než dosud. Jakákoli společná aktivita, do které se dáte, vás bude vyloženě bavit. Přínosné bude i všechno nové, co pro zpestření svého erotického života vyzkoušíte. Začít můžete třeba tím, že se spolu půjdete vysprchovat. Musíte si však dávat pozor, abyste v návalu vášní nevytopili sousedy až do přízemí...

Vodnář

Počítejte s tím, že se o víkendu hraje o vaši budoucnost. Musíte k ní však přistupovat s rozmyslem. Tím, že miláčka svedete a zatáhnete do postele, máte za sebou tu první a lehčí polovinu vítězství. Už v neděli večer pak musíte začít bojovat o tu druhou polovinu. Je potřeba, abyste mu vysvětlili, že ho po vašem boku čekají všechny životní radosti včetně naprosto dokonalého erotického života.

Ryby

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Neptunem, si budete v erotice opravdu užívat. Musíte si však dát pozor na nového ctitele. Intuitivně vycítí, co chcete slyšet a bude vám to s chutí šeptat v každé volné chvíli. Musíte přiznat, že se to dobře poslouchá. Přesto uděláte dobře, když alespoň v tomto týdnu necháte váš vztah ještě otevřený.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA