Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 24. týden (10.6.2019 - 16.6.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když vám miláček začne vysvětlovat, že ho vaše erotická minulost nezajímá a na vaši erotickou současnost nežárlí, opravdu není důvod, abyste mu věřili. Naopak je pravděpodobné, že se vám tímto způsobem jen dává najevo, že vás nebude hlídat ani kontrolovat. Kdybyste však svou erotickou svobodu chtěli projevit a využít, bylo by velice rychle všechno jinak.

Býk

Patříte k lidem, kteří si potřebují plánovat všechno včetně průběhu svého erotického života. Momentálně máte pocit, že si sex můžete přes týden odepřít a všechno dohnat o víkendu, kdy budete vyspaní a v dobré náladě. Potíž je však s vaším partnerem. Ten má na rozdíl od vás dojem, že byste se měli přes týden milovat denně a o víkendu si dopřát dvojnásobek...

Blíženci

To, že žijete ve vyrovnaném partnerském vztahu, kde funguje všechno včetně erotiky na výbornou, ještě neznamená, že nemůže přijít pokušení, které vám pořádně zamotá hlavu. Nebezpečí hrozí zejména ve čtvrtek nebo v pátek. Luna prochází Vodnářem a vás zaujme člověk, který se k vám podle žádných pravidel nehodí. Hlavou to víte, ale když se ho dotknete, cítíte se, jako by vámi projel elektrický proud. Co s tím uděláte?

Rak

Počítejte s tím, že se ozve bývalý partner a bude chtít, abyste se sešli. To, s čím přijde, vám opravdu vyrazí dech! Váš ex navrhne občasné schůzky, na kterých se budete milovat. Když vám začne vysvětlovat, že jeho nynější je sice dobrý, ale v sexu to s ním nestojí za nic, budete mít pocit, že spíše sníte, než bdíte. Posléze pochopíte, že to myslí vážně. Pak mu začnete vysvětlovat, že jeho nabídka je sice lichotivá, ale vy ji přijmout nemůžete.

Lev

Miláček má pocit, že ve chvíli, kdy on pocítí touhu, máte se vším praštit a začít se mu věnovat. Naprosto nechápe, že můžete mít své záměry. Kdybyste mu chtěli dát lekci, zkuste situaci otočit a v nepředpokládaném okamžiku se na něj vrhnout. Potíž je však v tom, že váš miláček nikdy nedělá nic, co by nemohl okamžitě položit. Když se ho dotknete, hned dá najevo, že právě na to čekal...

Panna

Od začátku jste věděli, že váš partner patří k těm, kteří jsou sice přitažliví a zajímaví, ale taky mají s věrností problémy. To, co prožíváte teď, to jenom potvrzuje. Vy si můžete vybrat, zda zůstanete s tím a budete trpět, najdete si někoho, s kým něco vzrušujícího prožijete i vy, nebo zda se seberete a půjdete svou cestou dál sami. Všechno má svá pro a proti. Teď je jen potřeba, abyste si z nabízených možností vybrali tu nejlepší.

Váhy

Partnera překvapíte vynalézavým způsobem, jímž dáte najevo, že toužíte po erotickém sblížení. Na vaši nápaditost bude velice pyšný. Velice pyšní budete na sebe i vy. Dokážete dát najevo to, co cítíte, a přitom si být jistí, že se chováte noblesně. Výsledkem bude sex, který je zpočátku tak trochu rozpačitý, ale záhy se z něj stane pravá a nefalšovaná ohnivá vášeň.

Štír

O značné problémy v erotické oblasti se vám a vašemu novému objevu postará domácí zvíře. Má pocit, že je tam nový partner navíc, a nechce si to nechat vysvětlit. Miláček se pak dostává do stavu, kdy se přímo zeptá, na kom vám záleží víc. Nechápe, že na takto položenou otázku odpovědět nedokážete. Můžete ho ale ujistit, že vztah, který máte ke zvířeti, je zcela jiný než ten, který máte k němu.

Střelec

Zatímco v pondělí bude váš erotický život naprosto dokonalý, o víkendu to platit nebude. Zatímco miláček má pocit, že se milujete málo a méně ohnivě, než dřív, vy máte dojem, že to se svým tlakem na vaše sexuální výkony vyloženě přehání. Občas máte dokonce dojem, že tím ve vás spolehlivě mrazí poslední zbytky erotických tužeb, které vám ještě zbyly.

Kozoroh

Erotické vibrace necídíte při pohledu na svého partnera, ale na někoho naprosto jiného. Zejména v úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, si musíte přiznat, že máte v erotických záležitostech docela slušný zmatek. Občas dokonce zapomínáte na své životní zásady a přemýšlíte, že byste si mohli dopřát malé dobrodružství. Něco podobného jste už dlouho nezažili a nějak nevíte, co s tím.

Vodnář

Zejména ve druhé polovině týdne se s partnerem bez problémů domluvíte na tom, že se místo milování raději pořádně vyspíte. Sex si nechte až na noc z pátku na sobotu. Podaří se vám využít energie Luny ze svého znamení a krásně si to užijete. Opět jednou máte šanci na sex, který sice začne večer, ale s krátkými přestávkami se potáhne až do bílého rána...

Ryby

Kvůli erotice se máte sklon chovat tak, že tím překvapíte sami sebe. Zejména v pátek, kdy jste pod vlivem stacionárního Neptuna, začnete přemýšlet, zda by nebylo lepší, kdybyste vůbec nevstávali do práce, ale místo toho zůstali s miláčkem v posteli. Pokušení bude sice velice intenzivní, ale smysl pro povinnosti nakonec na celé čáře zvítězí, a vy do práce vyrazíte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA