Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 08. týden (17.2.2020 - 23.2.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším znamením, máte k erotice velice rozporuplný vztah. Na jedné straně ji potřebujete, ale na druhé máte pocit, že vám zabírá až příliš mnoho času. Kdybyste pochopili, že práce a veškeré jiné aktivity počkají, bylo by to skvělé. Pak byste se bez výčitek svědomí věnovali erotice, která vás uvolní a nabije naprosto dokonalou energií!

Býk

Výchovné řeči, které k vám váš miláček má podstatně častěji, než by se vám líbilo, mají svou logickou příčinu. Váš partner má dojem, že jste v poslední době až moc sexy. Kdyby o tom chtěl mluvit, přiznal by, že se bojí, že mu utečete. Vy sice nic takového v úmyslu nemáte, ale jemu to vysvětlíte jen opravdu těžko. Pokus sice učinit můžete, ale žádný velký výsledek od toho nečekejte.

Blíženci

V době, kdy Venuše prochází Beranem, si v sexu nemáte na co stěžovat. Váš erotický život nabírá na kvalitě a na obrátkách! S miláčkem dokážete bez zábran mluvit o tom, co potřebujete a co chcete. Bude z toho jedno velké překvapení. Až teď vám dojde, že vaše potřeby byly v podstatě totožné, ale že jste o nich nedokázali nahlas a otevřeně mluvit.

Rak

Pocit, že svému miláčkovi nemáte co dát, je stejně tak škodlivý, jako zbytečný. Když si ho připustíte, nevnesete tím do svého vztahu nic dobrého. Z erotiky, která vás dosud bavila, se stane něco, jako domácí úkol, který musíte splnit co nejlépe. Navíc miláček pochopí, že se něco, děje, ale bude nervózní, protože nebude vědět, co to vlastně je. Máte to zapotřebí?

Lev

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Venuše spolu s Lunou v Beranu, musíte všechno rozdělit na to, co je podstatné a co je nepodstatné. Kdybyste si navíc uvědomili, že sex je v žebříčku toho důležitého na nejvyšším místě, bylo by to ještě lepší. Skoro by se chtělo říct, že práce, kterou zanedbáte, to přežije, ale váš miláček by to zvládnout nemusel. Věnujte se mu naplno a každé volné chvíli.

Panna

Když miláček nechce jíst tak moc, jak jste zvyklí, není to proto, že by chtěl zhubnout, nebo dokonce proto, že mu to, co uvaříte, nechutná. Důvod je daleko jednodušší. Pochopil, že ho mu s plným žaludkem opouští veškerá chuť na sex. A protože po sexu opravdu touží a chce, abyste v této oblasti byli spokojení i vy, rozhodl se, že svou konzumaci trochu omezí.

Váhy

Pokud miláček někam odjíždí, chovejte se rozumně. Opravdu by nebylo dobré, kdybyste mu vysvětlovali, že se těšíte, až vypadne. Ani slovem mu nenaznačujte, že hned po jeho odjezdu začnete obvolávat kamarády a organizovat pořádný mejdan. Váš miláček se odjezdu bojí už teď a o vaši věrnost má velice intenzivní strach. Nedávejte mu najevo, že je oprávněný spíše více než méně...

Štír

Veškeré víkendové aktivity, které jste si s miláčkem naplánovali, byste měli alespoň trochu omezit. Neriskujte stav, kdy večer oba padnete do postele s tím, že budete tak unavení, že vás přejdou veškeré erotické chutě. Pokud si budete moci vybrat mezi zvládnutou prací a erotickým životem, který bude přinášet vám i miláčkovi radost a potěšení, měli byste mít ve volbě jasno.

Střelec

Představa, že v miláčkově společnosti něco rozumného vymyslíte, nebo uděláte, se ukáže jako naivita přímo neskutečná. Dobré úmysly mít sice můžete, ale počítejte s tím, že spíše nevyjde. Když se na sebe podíváte, oba stejně rychle usoudíte, že veškerá práce může jít do háje, protože vás daleko víc baví sex. Naštěstí jde o nápad, který budete mít oba současně, a proto ho nebudete tomu druhému vyčítat.

Kozoroh

I když jste si dosud říkali a slibovali, že s v práci do žádných milostných pletek nezamotáte a práci a lásku spojovat nebudete, zjistíte, že je všechno jinak. Pokud se dáte dohromady s kolegou, bude to sice překvapení, ale nikdo to nijak zvlášť komentovat nebude. Kdybyste se však dali dohromady s přitažlivým nadřízeným, teprve pak zjistíte, jak může vypadat skutečný skandál a skutečná závist.

Vodnář

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, můžete svůj vztah nečekaně a nápaditě zpestřit. Stačí, když miláčkovi z práce pošlete eroticky laděnou zprávičku, ve které mu popíšete svou představu vašeho společného večera. Musíte si však dát pozor, abyste ji poslali přesně tam, kam ji poslat chcete. Kdybyste přišla šéfovi, moc velké pochopení by pro takové trávení pracovní doby neměl.

Ryby

To, co vám v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, miláček řekne, moc vážně neberte. Pro další vývoj vašeho vztahu to bude podstatně lepší. Kdybyste jeho provokace brali vážně, nic dobrého by vám to přineslo. A kdybyste mu začali vysvětlovat, že o jeho věrnost nestojíte, protože mu sami věrní nejste a nebudete, bylo by to už opravdu zlé. Nebyla by to sice pravda, ale on by vám to stejně nevěřil.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA