Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 04. týden (20.1.2020 - 26.1.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Některé věci vypadají podstatně složitější, než ve skutečnosti jsou. Naštěstí dokážete i o tom, co ostatní označují jako hodně ožehavé záležitosti, mluvit přímo a naplno. Pokud máte pocit, že je doma erotiky málo, dokážete si o tom s partnerem popovídat tak, abyste pochopili, co se stalo. Následně bude o víkendu erotiky trochu víc, než jste zvyklí. Pak si už stěžovat nebudete.

Býk

To, že s vámi chtějí mluvit bývalé lásky vašeho partnera, ještě neznamená, že vy budete chtít mluvit s nimi. Naplno jim řekněte, že to, co bylo mezi vámi a vaším současným životním druhem, vás ani trochu nezajímá. Navíc je vám na první dobrou jasné, že vás dotyčný vyhledal je proto, aby mezi vás a partnera vnesl nesoulad, žárlivost a posílil už existující rozpory.

Blíženci

Váš miláček patří k lidem, kteří mají pocit, že se bez erotiky dokážou docela dobře obejít. Vy jí sice nějakou zásadní a bytostnou důležitost nepřikládáte, ale přesto se vám miláčkova představa o vašem dalším erotickém životě ani trochu nezamlouvá. Život, v němž byste se milovali jen jednou týdne v sobotu, a tak, aby všechno proběhlo co nejrychleji, se vám ani trochu nelíbí.

Rak

O tom, že láska prochází žaludkem, víte svoje. Pokud si však miláček myslí, že mu bude stačit, když vás pochválí za dobroty, které mu servírujete, musí zjistit, že se zmýlil. Momentálně jste ve stavu, kdy vám na sexu a erotice záleží daleko víc, než na tom, aby byl partner spokojený u stolu. Naštěstí máte miláčka, který všechno pochopí, a vašim požadavkům se přizpůsobí.

Lev

I když je spousta věcí, které byste s partnerem chtěli a hlavně měli prodiskutovat, uvědomte si, že všechno má svůj čas. Při milování myslete jen na to, abyste se naladili na svého partnera a postarali se, abyste byli oba spokojení. Na veškeré jiné záležitosti přijde čas až po sexu. To budete vy i miláček srovnaní tak, že budete spolupracovat a ani vás nenapadne, že byste se mohli hádat.

Panna

V pondělí, kdy je Venuše ve vašem partnerském sektoru v konjunkci s Neptunem a zároveň v kvadratuře s Marsem, se můžete těšit na velice zajímavé erotické zmatky. Váš miláček má za to, že byste se měli milovat pokud možno celý večer. Vy mu marně vysvětlujete, že je to sice krásná představa, ale že byste potřebovali občas i něco udělat. Dokážete se dohodnout?

Váhy

Jde o týden, kdy vaše erotické představy a sny narážejí dost drsně na realitu. Na začátku týdne máte pocit, že máte spoustu jiných starostí, takže na erotiku není čas. Ve čtvrtek a v pátek, kdy byste si už dali říct, nebude mít zase tu pravou náladu partner. Situace se naštěstí o víkendu obrátí k lepšímu. Sex nebude sice tak skvělý, jak jste zvyklí, ale vy jste ve stavu, kdy jste vděční i za málo.

Štír

To, že za sebou máte erotický víkend, roli nehraje. V pondělí vás v sexu čeká další level! Můžete se těšit na něco, co jste ještě nezažili. Ke slovu se dostane konjunkce Venuše s Neptunem, která má na starosti uspokojení všech vašich snů. Počítejte s večerem, kdy toho sice moc nenaspíte, ale kdy se zase budete cítit tak skvěle, jak jste se už dlouho necítili.

Střelec

Svůj erotický život můžete momentálně hodnotit jako velice zdařilý. Miláček má sklon experimentovat a vy mu při tom moc rádi pomáháte. Navíc se dokážete v posteli nejenom milovat, ale smát. Zajímavý bude zejména čtvrtek. To vám sex bude chutnat tak, že se vám v pátek nebude ani chtít z postele. Nebylo by prozíravé, kdybyste si vzali dovolenou?

Kozoroh

Se svým erotickým životem jste momentálně maximálně spokojení. Máte pocit, že se všechno odehrává přesně tak, jak chcete a jak se vám líbí. Přesto se můžete těšit na noc ze soboty na neděli, kdy s partnerovou pomocí překonáte veškeré své rekordy. Při sextilu mezi Venuší a Plutem se můžete těšit na vášeň, která vaši erotice přinese rozměry až mystické!

Vodnář

Pocit, že byste měli častěji užívat erotické pomůcky, je stále intenzivnější. Ani to, že ty, které máte doma, jsou vyloženě antikvární, vás nezastaví. Kdyby miláček náhodou řešil, co vám má dát k narozeninám, klidně mu řekněte, že byste si s ním rádi užili a vychutnali společnou návštěvu sex shopu. Hračky, které vyberete, nebudou sice nejlevnější, ale vy nebudete litovat ani koruny!

Ryby

Pokud si někdo myslí, že vás kouzlem své osobnosti vmanipuluje do postele a tam si s vámi bude dělat, co chce, je to z jeho strany zásadní životní omyl. Pozor si dávejte zejména v úterý. Při kvadratuře mezi Marsem a Neptunem vám bude lichotit tak, že vám začnou podklesávat kolena. Tím to ale musí skončit. Dotyčný nesmí mít ani na chvíli pocit, že vás získal a že vy jen plníte jeho přání.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA