Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 51. týden (16.12.2019 - 22.12.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Představa erotiky pod vánočním stromkem je sice lákavá, ale taky zrádná. Hrozí, že vás v tom nejlepším vyruší děti, které se půjdou podívat, co se to vlastně děje. Možná by bylo lepší, kdybyste se uchýlili někam, kde si skvělou a vzrušující energii Luny ze Střelce budete moci vychutnat bez přerušování a třeba i několikrát za sebou. Moc toho sice nenaspíte, ale to nevadí.

Býk

Na sex byste si měli udělat čas zejména v pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru. Milování berte jako tu nejlepší aktivitu, která se dá doma ve dvou provozovat. Sexem srovnáte miláčka i sebe a postaráte se, aby se veškeré napětí rozplynulo. Do svátků se pak vzbudíte ve vynikajícím rozmaru. Budete naladění tak, že vám budou závidět snad i andělé nebeští...

Blíženci

Novoluní, které se ve čtvrtek ráno odehrává ve vašem sektoru erotiky, je pro vás nesmírně důležité. Kromě jiného pod jeho vlivem pochopíte, že erotika je nejen skvělá zábava, ale i něco, co vás s partnerem udrží pohromadě. Odstředivé tendence, které čas od času máte, spolehlivě vyrovná a srovná. Uvědomíte si, že od člověka, s kterým vám to v posteli tak klape, odejít nedokážete...

Rak

Skoro by se dalo říct, že dokážete nemožné. Umíte vytvořit vzrušující atmosféru, ve které se tak krásně čeká na Ježíška a kterou ocení zejména děti. Stejně tak dokážete pro miláčka vytvořit vzrušující a eroticky jiskřivou atmosféru, kterou zasáhnete přímo do srdce svého partnera. Zázrakem je však to, že obojí energii dokážete vysílat najednou a tak, aby mířila na toho, koho zasáhnout má.

Lev

Pokud chcete svého miláčka ukecat a získat, máte na to posledních pět dní. Musíte využít Merkura, který je až do nedělního rána ve Střelci, a který vám dává výmluvnost a spoustu přesvědčovacího talentu. Na zahájení frontálního útoku, který má partnera přesvědčit, že jste milenci snů, zvolte středu. Kolem poledne by vám vaše záměry měly vyjít podstatně lépe, než jste si vůbec dovedli představit.

Panna

Určující ani tak pro váš erotický, jako citový a emoční život, je čtvrtek, kdy ve vašem sektoru lásky a romantiky probíhá novoluní. Pod jeho vlivem začnete o partnerovi a o roli, kterou ve vašem životě hraje, přemýšlet jinak, než jste přemýšleli dosud. Dokonce můžete uvažovat o společném životě, ve kterém by byl jako partner jediný. A rozhodně to z vaší strany není jen vánoční přecitlivělost!

Váhy

Když se miláček rozhodne, že vám daruje erotické prádlo, bude to zároveň dost náročný test vašeho vztahu. I když se budete opravdu hodně snažit, sami se do něj nedostanete. Nakonec to dopadne tak, že vás do něj bude muset nejdříve obléknout, aby vás pak mohl svléknout. Jindy byste to vnímali jako trapas nebo jako osudový zádrhel, ale teď si budete obojí bez zábran vychutnávat a užívat.

Štír

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy byste na sex měli přirozenou chuť, na něj nebudete mít čas. O svátcích vás pak nic takového ani nenapadne. Neustále budete obklopení lidmi, kteří jsou sice hodní, ale kteří pro vaše erotické potřeby pochopení nemají. Změna přijde až v pátek, ale pak to bude stát za to! Působí na vás konjunkce Slunce s Jupiterem a stará se, abyste oba byli neunavitelní.

Střelec

Pocit, že byste toho chtěli stihnout daleko víc, než je v lidských silách, je neobyčejně intenzivní. Přesto byste si měli uvědomit, že všechno kromě vašeho partnera může počkat. Zejména o svátcích nesmí mít ani na chvíli pocit, že je pro vás něco důležitější, než on. A milovat se s ním musíte způsobem, který mu to potvrdí ještě víc, než vaše slova.

Kozoroh

Možná by bylo dobré, abyste váš erotický život trochu oživili a dodali mu kapku lehkosti. Opravdu není nutné, abyste ho brali tak vážně a zodpovědně, jako dosud. Když vám miláček navrhne, že byste si mohli zahrát na učitelku se žákem, na doktora se sestřičkou nebo na nudící se paničku, která volá instalatéra, neříkejte, že se to nehodí, ale do hry se s chutí pusťte. Bude to stát za to!

Vodnář

Zatímco týden budete prožívat tak hekticky, že ani nebudete vědět, že nějaký sex vůbec existuje, víkend přinese změnu. Luna ve vašem znamení vás přiměje, abyste zapomněli na veškeré své povinnosti a věnovali se sobě a tomu, co potřebujete vy. Kdybyste si sobotu dokázali naplánovat tak, abyste s partnerem zůstali v posteli až do oběda, bylo by to vynikající!

Ryby

Hned v pondělí se musíte rozhodnout, že nestojíte o dramata, ale že se ze všech sil budete snažit, aby svátky proběhly v pohodě. Pokud si miláček nedokáže představit štědrovečerní noc bez sexu, měli byste mu ho nabídnout až hodně pozdě večer. Sbližování proběhne pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Uranem a velice vás překvapí. Dokonce tak, že nebudete chtít usnout a budete chtít ještě jednou... a třeba i ještě jednou!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA