Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 02. týden (6.1.2020 - 12.1.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když se rozhodnete dlouhé zimní večery trávit milováním, je to velice rozumné rozhodnutí. Váš partner ho přijme s nadšením! Zvlášť příznivé budou dny ve druhé polovině týdne, kdy budíte dojem, že jste naprosto neunavitelní. Partner vám pak skvěle sekunduje svou nezkrotnou fantazií. Erotika ve vašem případě připomíná umělecké dílo, které spojenými silami vytváříte.

Býk

I když je Slunce v Kozorohu, je potřeba, abyste se v sexu projevovali pokud možno aktivně. Když dojde k tomu, že vás miláček bude muset stále dokola přemlouvat, přejde ho chuť spíše dříve, než později. Kdybyste se však počáteční jiskření dokázali co nejrychleji převést k akci, byli byste oba spokojenější. Sex byste si navíc dokázali užít daleko lépe, než si ho užíváte teď.

Blíženci

Hlavně se nesnažte nic zbytečně uspěchat! Když pochopíte, že váš miláček patří k lidem, kteří si v sexu nejdříve rádi trochu hrají a atmosféru plnou nejistotu vyloženě vítají, měli byste se mu přizpůsobit. Snažte se, aby to vypadalo, že mezi vámi a vaším partnerem není nic jasné. Jasné to sice vám oběma je, ale vy se přesto můžete tvářit, jako by bylo všechno otevřené.

Rak

Erotický život je v době, kdy je Slunce ve vašem partnerském sektoru, naprosto skvělý. Ještě lepší bude od pátečního odpoledne do nedělní půlnoci, kdy bude Luna ve vášnivém Štíru. Pokud počítáte s víkendem, kdy doma něco uděláte, nebo se budete věnovat některému ze svých koníčků, raději na to zapomeňte. Veškerou svou pozornost a energii budete věnovat sexu!

Lev

Člověk, který by se vám možná i líbil a který vás vzrušuje, má z vašeho úhlu pohledu však jednu zásadní chybu. Všechno žene kupředu až moc rychle. Vy byste si naopak (zejména ve druhé polovině týdne) užili energii Merkura ve svém partnerském prostoru. Miláček by vás přemlouval a vy byste se tvářili, že váháte. Člověka, který vám podobné potěšení odpírá, máte sklon hodnotit jako svého osobního nepřítele.

Panna

V úterý a ve středu, kdy budete mít Lunu ve svém znamení, se snažte na svého partnera naladit intenzivněji, než obvykle. Jen tak pochopíte, co mu v sexu dosud chybělo. Když mu to nabídnete, bude zpočátku sice překvapený, ale pak sám uzná, že se dary osudu mají přijmout. Když vám za to, co jste pro něj udělali, začne děkovat, budete upřímně dojatí. Takovou reakci jste nečekali.

Váhy

Zajímavý a pozitivně ovlivní váš erotický život Luna, která bude ve vašem znamení ve čtvrtek a v pátek. Ve čtvrtek večer se k ní pak přidá Merkur, který se dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky. Najednou budete přesně vědět, co dělat, abyste byli v sexu (ale i jinak) spokojení vy i váš miláček. Bude to velice zajímavé zjištění. Jen vám bude líto, že jste na to nepřišli dřív.

Štír

Víkend s Lunou ve vašem znamení a se sobotním časně ranním trigonem mezi Lunou a Venuší, z vás dělají milovníka par excellence. Na svého miláčka se dokážete napojit způsobem, který připomíná až jasnovidectví. Přesně víte, co a kdy dělat, aby si sex pořádně užil. Pak není divu, že se sex pořádně užijete i vy. Budou to opravdu krásné dva dny!

Střelec

Jsou věci, na kterých šetřit prostě nesmíte! Když se rozhodnete, že na svého miláčka uděláte dojem, musíte pro to taky něco obětovat. Když ho někam zvete, chovejte se tak, aby bylo jasné, že nemusíte počítat každou korunu. Navíc to bude mít velice pozitivní dopad. Když vy prokážete štědrost při namlouvání, bude váš partner při sexu ještě štědřejší. Bude to zkrátka stát za to!

Kozoroh

Venuše, která se v pondělí večer dostává do vašeho sektoru komunikace, vás velice rozpovídá. Pod jejím vlivem začnete přemýšlet nejen o tom, jak vaše lásky probíhaly, ale hlavně o tom, proč a z jakého důvodu skončily. Pak možná pochopíte, že vaše mlčení, do kterého se v případě každé krize zahalíte, není to pravé. Zejména v rozporech, které se týkají sexu, musíte komunikovat a vysvětlovat!

Vodnář

Pocit, že se s miláčkem v erotické frekvenci tak trochu střídáte, je naprosto oprávněný. Zatímco vy byste v pondělí, ve čtvrtek a v pátek dali za pár hezkých erotických chvil celkem cokoli, miláček se k akci nemá. V ostatních dnech týdne bude žadonit miláček, zatímco čas ani náladu nebudete mít vy. To, že se v neděli pozdě večer na erotice domluvíte, může pak oba brát jako zázrak...

Ryby

Na lidi, kteří se vám v erotickém slova smyslu vnucují, začínáte být neobyčejně alergičtí. Zejména v úterý a ve středu, kdy jste pod vlivem Luny ve svém partnerském sektoru, se k nim však přes všechno snažte chovat alespoň se základní slušností. Je totiž docela možné, že se časem váš postoj k dotyčnému od základů změní a vy usoudíte, že by to s ním v posteli vlastně nemuselo být špatné...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA