Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 05. týden (27.1.2020 - 2.2.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Než se rozhodnete, že někoho získáte, musíte nejdříve přijít na vhodný způsob, jak mu to sdělit. O času tolik přemýšlet nemusíte. Když necháte celou záležitost na víkend, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a erotiky a Venuše zároveň ve vašem znamení, dokážete si s ním o svých erotických touhách mluvit tak, aby pochopil, že ho nic lepšího potkat nemohlo.

Býk

Ve svém partnerovi se vůbec nevyznáte. Občas máte dokonce dojem, že věnuje podstatně větší pozornost svým koníčkům, než vám. Pokud ho však v pondělí, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Saturnem, přinutíte k erotickým hrátkám, zjistíte, že si život bez vás nedovede v tom nejdůležitějším představit. Nahlas řekne, že erotika mu chutná jen a pouze s vámi.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, jste až nezdravě nesoustředění. V práci myslíte na lásku, a ve chvíli, kdy máte v náruči roztouženého partnera, zase v duchu řešíte pracovní problémy. Kdybyste se ale překonali a dokázali dát oběma životně důležitým oblastem to správné místo, byli byste spokojení vy, miláček a s vámi potom i celý vesmír.

Rak

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení a Venuše v Rybách, jste na tom v lásce, citech i v erotice naprosto skvěle. Erotických podnětů máte až nad hlavu a s jejich realizací nejsou nejmenší potíže. Jediné, co vám v plném rozvoji brání, jsou každodenní povinnosti. Dokonce přemýšlíte, že byste si vzali volno a konečně si tak užili chvíle, kdy by vám v erotickém rozvoji nic nebránilo.

Lev

To, co pro vás miláček dělá, byste měli za všech okolností ocenit a hodnotit kladně. Pokud hodláte být ironičtí, měli byste na to co nejrychleji zapomenout. Vy byste byli ironičtí až moc a miláček by to nelibě nesl. Dokonce tak nelibě, že by vám řekl pár opravdu nevlídných slov. O tom, že byste pak mohli na jakékoli erotické radovánky zapomenout, nepochybujte.

Panna

Pomluvy, které jste o svém novém objevu a jeho milostném umění slyšeli, vážně neberte. Chovejte se tak, jako obvykle. Na to, že nevěříte ničemu, co jste na vlastní kůži nevyzkoušeli, jste byli přece vždycky pyšní. Teď zjistíte, že vás miláček je v erotice, v sexu i ve všech dalších projevech lásky naprosto normální. Ve vašem objetí se totiž cítí bezpečně a proto se i normálně chová!

Váhy

V pátek večer, kdy se Venuše přesune do vašeho partnerského sektoru, se vám erotické chutě vrátí v intenzitě, se kterou jste nepočítali. Miláček bude nejdříve překvapený, pak spokojený a následně příjemně unavený. Vy však v hloubi duše zkonstatujete, že byste si klidně jedno nebo dvě kola ještě dali. Počkáte, až se vzbudí, nebo sáhnete po nějaké výkonné erotické hračce?

Štír

Láska k životu, kterou pociťuje a kterou si vychutnává váš miláček, naráží na vaše obavy z partnerovy nevěry. Marně vám vysvětluje, že ke svým úvahám nemáte žádný rozumný důvod. Kdybyste svému partnerovi více věřili, byl by váš život rázem daleko lehčí a příjemnější. Navíc byste si konečně začali užívat sex bez zbytečných obav z něčeho, co vůbec nehrozí.

Střelec

Když se s partnerem už chcete o něčem bavit, neměli byste hovořit o penězích. Nedopadlo by to dobře. Výsledkem by byly vzájemné hádky a výčitky. Oba byste měli pocit, že ten druhý utrácí podstatně víc, než by měl, a oba si to budete navzájem vyčítat. Kdybyste se jeden druhému místo zbytečných řečí vrhli do náruče, byl by z toho velice krásný víkend.

Kozoroh

Na to, abyste si lásku pořádně užili, moc času nemáte. Všechno, co se dá stihnout, musíte zvládnout do pátečního večera. Jde o poslední dny, kdy je Venuše ve vašem sektoru komunikace a kdy miláčkovi dokážete své city dát najevo tak, aby se neurazil, ale aby vám naopak padl do náruče. V sobotu a v neděli to po erotické stránce už tak snadné mít nebudete.

Vodnář

I když v době, kdy slavíte své narozeniny, neustále poletujete od akce k akci a od oslavy k oslavě, na partnera v žádném případě zapomínat nesmíte. Týká se to zvláště víkendu, který pro vás v tomto smyslu začíná už v pátek večer, kdy byste měli být doma. Miláček se rozhodl energii Luny ve vašem partnerském sektoru využít k vylepšení vašeho erotického života - a vy byste mu to neměli zkazit.

Ryby

Velice příjemně budete vnímat čtvrtek a pátek. Současně se nacházíte pod vlivem Merkura a Venuše ve svém znamení, které krásně harmonují s Lunou ve vašem sektoru lásky a romantiky. Váš miláček bude dělat všechno pro to, abyste byli jak v sexu, tak v normálním civilním životě po všech stránkách spokojení. A vy musíte zkonstatovat, že se mu to opravdu daří.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA