Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 50. týden (9.12.2019 - 15.12.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že je práce hodně a nejrůznějších starostí ještě víc, ještě neznamená, že své erotické touhy potlačíte a veškeré podobné choutky vzdáte! Zejména v pondělí, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, byste měli dát miláčkovi najevo, že vás pořád ještě přitahuje a vzrušuje. Můžete mít sice dojem, že je to přece samozřejmé a že se o tom mluvit nemusí, ale přesto bude dobře, když své city a vášně zdůrazníte.

Býk

Když se na vás miláček naštve, berte to jako dar za krásné Vánoce, které pro vás chystá. Možná by pomohlo, kdybyste ho preventivně upozornili, že by to s přípravami nemusel tak přehánět. Pokud se vám ho během této řeči podaří vtáhnout nejdříve do ložnice a pak do postele, bude skvělé. Je to ten nejlepší způsob, jak uvolnit napětí a mezi vás vrátit mír.

Blíženci

Zásadní změna ve vašem erotickém životě proběhne v pátek. Venuše se hned ráno dostává do Vodnáře a slibuje vám zážitky po všech stránkách neopakovatelné. Potíž však může být s energií, kterou vám posílá kvadratura mezi Merkurem a Neptunem. Pokud máte pocit, že byste v rámci získávání svého partnera měli lhát, nedělejte to. Nedopadlo by to dobře. Miláček by vám na to přišel a byla by z toho leda tak ostuda.

Rak

Je potřeba, abyste si uvědomili své kvality a rozhodli se, že začnete posilovat svou důstojnost. Pokud po vás miláček chce v sexu něco, co se vám nelíbí a o co nestojíte, klidně mu to řekněte nahlas. A když vás začne vydírat s tím, že ho dostatečně nemilujete, protože jinak byste to pro něj udělali, klidně se můžete naštvat. Když řeknete, že o partnera vyděračského typu nestojíte, nic s tím nepokazíte.

Lev

Za své erotické sklony a priority se nemáte proč stydět, ale taky pro jejich projev si musíte najít ten správný čas. V tomto týdnu je to pátek a sobota, kdy se Slunce ještě nachází ve vašem sektoru lásky a Venuše je už ve vašem sektoru partnerském. Miláček vás překvapí nadšením, s nímž váš návrh na vylepšení vašeho erotického života přijme a začne ho uvádět do praxe.

Panna

To, co vám nově poznaný tvor opačného pohlaví vypráví o svém dosavadním erotickém životě, berte s rezervou. Není zdaleka tak úspěšný a skvělý, jak se vám snaží namluvit. Když si pak potvrdíte, že jeho ložnicí neprošlo tolik lidí, jak vám tvrdí, dostanete se do zásadního rozporu. Řeknete mu, že jste na to přišli, nebo mu dovolíte, aby si vymýšlel dál?

Váhy

Od čtvrtečního poledne do sobotního časného odpoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, to snadné nemáte. Ještě před svátky musíte stihnout spoustu práce. Zároveň nesmíte dopustit stav, kdy by si miláček mohl myslet, že o něj nestojíte a že vás jeho erotické nabídky nezajímají. Naštěstí máte diplomatický smysl, díky němuž dokážete zvládnout obojí tak, aby si nikdo neměl důvod stěžovat.

Štír

Když vás erotika nebaví do té míry, že ji začínáte vnímat jako povinnost, která se sice musí plnit, ale která vám nic neříká, dobře se nad sebou zamyslete. Je potřeba, abyste přišli na to, zda je vám protivná erotika, kterou provozujete se svým partnerem, nebo zda vás neláká ani s nikým jiným. V každém případě byste měli dospět k naprosto jednoznačnému závěru.

Střelec

V době, kdy Slunce prochází vaším znamením (což je do nedělního rána), se nemáte čas svému miláčkovi nějak zvlášť věnovat. Neustále je něco důležitějšího. Přesto byste si měli udělat čas alespoň na vášnivý polibek, nebo krátké ranní milování. Je prostě potřeba, aby partner věděl, že toho sice můžete mít až nad hlavu, ale na něj přesto nezapomínáte!

Kozoroh

V době, kdy je Slunce ve Střelci, probíhá váš život daleko veseleji nebo obvykle. Může se snadno stát, že vás k jednání, které jste si dosud nedokázali představit, svede kolega nebo někdo z partnerových známých. Zejména v sobotu nebo v neděli pak usoudíte, že jste sice zažili špičkový sex, ale že jste se taky dostali do problémů, které jste dosud nikdy řešit nemuseli a ani nechtěli.

Vodnář

Frekvence vašeho erotického života je naprosto skvělá. Dokonce se cítíte jako v dobách, kdy jste spolu teprve začínali. Miláček využívá pro iniciaci erotických hrátek každou volnou chvíli a vy mu s nadšením odpovídáte. Obvyklých dvacet druhů cukroví a do blesku vyleštěná okna sice nemáte, ale to je to poslední, co vám vadí a překáží. Sex si užijete a zbytek neřešíte.

Ryby

Reakce na to, že jste v poslední době vyměnili partnera, vás vyloženě překvapí. K tomu, co jste dosud považovali za vyloženě osobní věc, se vyjadřuje spousta lidí - a většinou takových, kterým po tom nic není. Vy si pak můžete vybrat, zda se s nimi o tom budete bavit a své rozhodnutí vysvětlovat, nebo zda nad tím mávnete rukou. Lepší by byla druhá možnost. Byla by minimálně méně namáhavá než ta první.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA