Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 07. týden (10.2.2020 - 16.2.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Vaše erotické potřeby a požadavky jsou jedna věc, zatímco realita naprosto druhá. Když si chcete sex opravdu užít, měli byste si ho dopřát buď v pondělí nebo maximálně v úterý dopoledne. Luna ve Střelci vám zajistí akceschopnost, ale taky se postará, abyste si erotiku pořádně užili. Bude to tak dokonalý zážitek, že budete mít ještě hodně dlouho na co vzpomínat!

Býk

Divoké sny, které se vašemu miláčkovi zdají, mohou mít na váš erotický život vyloženě pozitivní vliv. Když se miláček snem vyděsí, je potřeba, abyste ho utěšili a dokázali mu, že se ve vaší náruči opravdu nemá čeho bát. Později můžete mít sice dojem, že váš miláček zděšení ze snů jen předstírá a ve skutečnosti je naprosto bdělý, ale to vám nijak zásadně nevadí.

Blíženci

Skoro by se zdálo, že si v pondělí a úterý, kdy prochází Luna vaším partnerským sektorem, erotickou stránku svého života náležitě užijete. Skutečnost je však trochu jiná. Proti vám se postaví stacionární Merkur z Ryb. Milovat se sice můžete, ale bylo by lepší, kdybyste spolu při tom nemluvili. Na veškeré vtipy, které pronesete, bude váš miláček reagovat hodně nelibě.

Rak

Ve středu, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru a Slunce se dostane do Ryb, chytíte v lásce druhý dech. Zatím jste erotiku vnímali jako něco, co vás sice baví, ale bez čeho byste klidně dokázali žít. Teď se ale situace zásadně změní. Erotiku si začnete užívat a přitáhnete k tomu i svého miláčka. Zvlášť krásná bude neděle, kdy v Rybách probíhá novoluní a kdy na sebe budete mít dost času.

Lev

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru romantiky a lásky, si erotiku krásně užijete. Jde o oblast, ve které jste velice vynalézaví a snažíte se, aby si to miláček užil stejně, jako si to užíváte vy. Ve čtvrtek večer, kdy se Luna přesouvá do vašeho partnerského sektoru, nezávazné radovánky končí. Sex bude sice pořád stejně příjemný, ale miláček začíná mluvit o budoucnosti a o tom, jak to s vámi bude dál.

Panna

Když si stěžujete, že partner nemluví a nechce vám říct, co se v něm děje a o čem přemýšlí, nemusí to být takový problém, jak si myslíte. Pokud chce mlčet, měli byste ho nechat a počkat, až začne mluvit sám. Dlouho to trvat nebude. V pátek vám toho o sobě a o tom, co k vám cítí nebo necítí, napovídá tolik, že vám půjde hlava kolem!

Váhy

Máte moc rádi, když se s vámi a kolem vás něco zajímavého děje. Tentokrát si ale řeknete, zda to není zajímavé až moc! Zatímco celý týden proběhne poměrně v poklidu a v partnerském porozumění, neděle vám všechno vynahradí. Ocitnete se pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Jupiterem. Vy toužíte po spoustě rafinované a vynalézavé erotiky, zatímco miláček má pocit, že to se svými požadavky už opravdu přeháníte.

Štír

To, že se partner chce milovat ve zkušební kabince v obchodě, ve výtahu nebo v podzemních garážích, vám sice lichotí, ale to je asi tak všechno. K podobným kouskům a experimentům se přemluvit nenecháte. Miláčkovi vysvětlíte, že opravdu nechcete riskovat moment, kdy vás někdo přichytí, nebo kdy vás zvěční kamery a někdo nepřející vás pak umístí na internetu.

Střelec

Venuše se sice nachází ve vašem sektoru romantiky a erotiky, což je v pořádku. Potíž je s Marsem, který pobývá v tvrdém a studeném Kozorohu. Milovat se sice chcete, ale zároveň hrozí, že dáte partnerovi najevo, že veškeré úvodní mazlení pokládáte za ztrátu času. Jde o něco, co byste neměli riskovat. Ve chvíli, kdy by partner pochopil, co jste mu vlastně řekli, by odstartoval váš dlouhý sexuální půst.

Kozoroh

To, co o vás vypráví vaše bývalá láska, je vám opravdu hodně nepříjemné. Vy si pak můžete vybrat, zda si to s ní půjdete vyříkat, nebo zda mávnete rukou a zatnete zuby. Vaše další jednání by se mělo odvíjet od toho, co od ní i od sebe vlastně chcete. Přímou konfrontaci si však raději rozmyslete. Pokud si půjdete popovídat, je naprosto jisté, že skončíte v posteli.

Vodnář

Napětí, které přichází z práce a které vás pronásleduje celý týden, můžete v pátek konečně zvládnout a když ne zrušit, tak alespoň snížit na přijatelnou míru. Využijte energii Luny ve svém znamení a požádejte miláčka o masáž. Navíc si uvědomte, že snaha mít všechno pod kontrolou, je občas na škodu. Čím méně se budete o krásný eroticky laděný večer snažit, tím větší je šance, že se vám ho podaří uskutečnit.

Ryby

Možná byste si měli uvědomit, že se do erotiky musí investovat stejně jako do všeho jiného. Ve vašem případě však není potřeba, abyste investovali peníze, ale energii. Platí to zejména pro neděli, kdy ve vašem znamení probíhá novoluní a kdy máte šanci svého miláčka znovu a tentokrát daleko intenzivněji okouzlit. O tom, co s ním budete dělat, nepřemýšlejte. Stačí, když budete poslouchat srdce a intuici!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA