Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 09. týden (24.2.2020 - 1.3.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Vaše erotické zkušenosti vám zase jednou budou k užitku. Nepotřebujete je sice sami, ale díky nim poradíte opravdu rozhozenému kamarádovi. Když vám popíše to, co prožívá, pochopíte, že jde o skoro stejný problém, jako je ten, s nímž jste ne tak dávno zápasili vy. Řekněte mu všechno, co víte. Nezapomeňte poznamenat, že je to vlastně velice jednoduché.

Býk

Když chcete s někým začít flirtovat, měli byste si uvědomit, že to ten druhý nemusí zvládat tak neproblémově jako vy. Zatímco vy v tom vidíte naprosto nezávaznou zábavu, on to vnímá jako začátek něčeho, z čeho se vztah vyvine spíše dříve než později. Vy se pak musíte bleskurychle rozhodnout, zda vycouváte nebo se s příslibem závazného vztahu smíříte.

Blíženci

Všechno, co se týká erotiky, byste si měli užívat do čtvrtečního rána. Využijete Venuše, která vás nutí, abyste spolu o lásce mluvili a s partnerem proberte plány nejen na současnost, ale hlavně na to, co očekává od budoucnosti. Když řekne, že především nespoutaný a divoký sex, můžete spokojeně kývnout hlavou. Na stejných hodnotách totiž hodláte postavit vaši budoucnost i vy!

Rak

Na váš vytoužený sex v probouzející se jarní přírodě je sice ještě brzy, ale snít o něm můžete i tak. Kdybyste chtěli být hodně odvázaní, můžete si s miláčkem začít vytvářet seznam míst, kde byste se rádi milovali, Bude to velice zajímavé a neskutečně vzrušující. Dokonce i miláček přizná, že fantazii, kterou v tomto směru projevujete, v minulosti zásadně podceňoval.

Lev

Počítejte s partnerem, který sice chce sex, ale který má pocit, že se v trvalém partnerství romantika nenosí a svádění je jen zbytečnou ztrátou času. V takovém případě mu musíte hodně vážně vysvětlit, že vy fungujete naprosto jinak. Zároveň mluvte tak, aby pochopil, že je v bodu zlomu. Musí vědět, že vašim požadavkům buď vyhoví, nebo si půjdete každý svou cestou.

Panna

Ve čtvrtek, kdy se Venuše dostává do Býka, přemýšlíte, čím a hlavně jak svůj erotický život vylepšíte. Možná by pomohlo, kdybyste se objednali na nějaký workshop, který se erotikou seriózně zabývá. Pak byste pochopili, že je zbytečné, abyste sháněli dokonalost v nejrůznějších exotických technikách. Stačí, když pořádně zvládnete ty, které už znáte.

Váhy

Když se ve středu Merkur ještě jednou na pár dnů vrátí do vašeho sektoru lásky a romantiky, dává vám šanci, abyste se ještě jednou zamysleli nad svým přístupem k erotice a ke svému partnerovi. Pokud pochopíte, že není potřeba, abyste se jeden druhému přizpůsobovali, ale že je naopak nutné, abyste si každý dál žili po svém a přitom se respektovali. Kdybyste to zvládli, byla by z toho láska století a sex tisíciletí.

Štír

V tom, co se týká vašich bývalých partnerských vztahů, byste si měli dát pusu na zámek. Taky si musíte uvědomit, že se k nim nesmíte vracet ani v myšlenkách, ani ve vzpomínkách. Minulost nezměníte, ale mohli byste tím hodně negativně ovlivnit budoucnost. Nezapomeňte, že s odstupem zdá všechno daleko krásnější - včetně sexu. Ten sice mohl být v reálu naprosto průměrný, ale vzpomínky z něj udělají něco naprosto dokonalého.

Střelec

Hlídejte si zejména lidi, kteří začnou hrát na váš soucit. To, že nemají nebo si spíše nedovedou najít partnera, je sice nemilé, ale tím to taky končí. Rozhodně to není důvod, abyste si je pustili do postele. Potíž by v jejich případě nebyl v tom, že by mezi vámi vznikla erotická vazba, ale tím, že by se rázem pasovali na vašeho partnera se vším všudy. To je něco, co připustit nesmíte!

Kozoroh

Ve čtvrtek, kdy se do vašeho sektoru lásky a romantiky dostává Venuše, se atmosféra ve vašem vztahu konečně změní tak, abyste mohli být spokojení. Větší slovo získá romantika a větší důraz začnete klást na to, co je ve vztahu opravdu důležité. Sex bude sice daleko romantičtější, než by vám vyhovovalo, ale protože je váš miláček spokojený, budete nakonec spokojení i vy.

Vodnář

Miláček si z vás a z toho, co děláte, utahuje při každé možné i nemožné příležitosti. Naštěstí mu pořád ještě funguje pud sebezáchovy. To, že by si dělal legrácky z požadavků, které na něj máte, a z vašich erotických schopností a talentů, ho naštěstí ani nenapadne. K vám bude přistupovat s obdivem a s láskou. A v upřímné chvíli dokonce přizná, že sex s vámi je to nejlepší, co v tomto směru kdy zažil!

Ryby

Doba, kdy je Slunce ve vašem znamení, vás vyzývá ke změnám téměř ve všem. Právě proto byste měli nechat svůj erotický život nedotčený a žádné změny do něj nezavádět. Miláčkovi dejte najevo, že vám v této oblasti přináší jenom radost. Je mu jasné, že to tak opravdu je, ale přesto mu svým vyznáním uděláte radost. Věřte nebo ne, ale i sex potom bude daleko lepší!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA