Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 47. týden (22.11.2021 - 28.11.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Při Venuši, která se nachází ve vašem sektoru práce a profese (kde se ještě dlouho nacházet bude), si musíte především vymyslet vhodnou taktiku, kterou budete používat na všech vánočních večírcích a adventních setkáních. Připravte si výmluvu pro případ, kdy po vás vyjede šéf, který má pocit, že projev jeho přízně je to jediné, na co jste dosud čekali. To, že jste o něčem takovém ani neuvažovali, je sice pravda, ale říkat mu to nemusíte...

Býk

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru komunikace, můžete konečně svůj erotický život zásadně pozvednout. S její pomocí se dokážete s miláčkem o tom, jak to v erotice máte, bavit naprosto upřímně a otevřeně. On taky to, co mu sdělíte, nebude vnímat jako kritiku, ale jako signál ke společnému vylepšování a zkvalitňování této oblasti vašeho života.

Blíženci

Slunce, které vstupuje v pondělí do vašeho partnerského sektoru, a po němž tam ve středu přichází i Merkur, vám dávají v erotice spoustu zajímavých šancí. Pokud chcete někoho získat, neváhejte a směle vykročte-toho, koho chcete, dokážete okouzlit tak, že ho budete mít v posteli ještě v tomto týdnu. Měli byste si však uvědomit, že se jedná o vážnou záležitost, ten, koho tam dostanete, vám v životě zůstane nadlouho nebo dokonce navždy!

Rak

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, se máte v erotice na co těšit,Váš miláček prokáže v tom, co vám v této oblasti dělá radost, podivuhodnou vnímavost. Dokáže se na vás napojit tak, že vám vaše přání začne plnit ještě dřív, než je vy pořádně domyslíte. Vy si pak můžete klidně lehnout a dovolit mu, aby se plně soustředil na to, po čem toužíte a co chcete zažít.

Lev

O to, abyste se v erotice ani trochu nenudili, se postará vaše domácí zvíře-pokud si přivedete partnera, který se mu od prvního pohledu nezamlouvá, můžete si být jistí, že mu to dá velmi jednoznačně najevo. V takovém případě nepřemýšlejte o tom, jak zvíře pokárat, ale o tom, jak přijít na to, co ve vašem novém objevu opravdu je. Kdybyste si při tom nenechali zamáznout oči jeho erotickými talenty, ale věci posuzovali takové, jaké jsou, bude to ještě lepší!

Panna

Připravte se na týden, kdy nebudete mít na erotiku ani čas, ale ani náladu. V době, kdy je Slunce (a od středy spolu s Merkurem) ve vašem sektoru rodiny, se vždycky najde něco, co pro vás bude důležitější než miláček a jeho erotické potřeby. Naštěstí máte partnera, který vás chápe a nic po vás nevyžaduje-dobře ví, že stačí, když si počká do neděle,tam mu pak padnete do náruče rádi, sami a navíc i s chutí.

Váhy

To, že váš erotický život vyžaduje zejména na podzim, kdy veškerá aktivita klesá, trochu péče navíc, je vám naprosto jasné už pěkně dlouho. Pro spokojenost svého miláčka můžete s úspěchem nasadit některé zajímavé erotické hry. Pokud byste chtěli mít v náruči rozvernou zdravotní sestřičku nebo naopak přísnou učitelku, zcela jistě se vám to podaří.

Štír

Po měsíci, kdy Slunce procházelo vaším znamením a kdy jste museli v lásce, v erotice, ale i ve všech ostatních životních oblastech řešit víc záležitostí, než by se vám líbilo, se teď můžete těšit na chvíli klidu. V erotice nestrádáte, ale přesto si zejména v pondělí a v úterý vychutnáváte i duchovní složku vašeho vztahu. S partnerem si vychutnáváte všechny oblasti života a je vám spolu dobře...

Střelec

To, že se Slunce a po něm i Merkur dostává během týdne do vašeho znamení, na lásku zase tak velký vliv nemá,hlavní roli hraje Venuše, která se nachází v Kozorohu. Zejména ve druhé polovině týdne se připravte na tlak, který na vás partner vyvine. To, že by chtěl, abyste se chovali odpovědně a přemýšleli o společném životě, vám nevadí,když však zjistíte, že další sex podmiňuje tím, že mu vyhovíte a jeho nápad odsouhlasíte, líbit se vám to přestane.

Kozoroh

Především je potřeba, abyste miláčkovi vysvětlili, že sex je pro vás momentálně jediným způsobem, který vás zbaví stresu, vrátí vám energii a navíc posílí vztah, který k sobě máte. To, že jste unavení, roli nehraje. Když si po příchodu z práce dáte sprchu, budete mít najednou erotické energie na rozdávání a nápadů, jak ji projevit, doslova plnou náruč.

Vodnář

Slunce, které se dostává do vašeho sektoru přátelství, vám může vnést do lásky zmatky, s nimiž jste ani v nejmenším nepočítali. Člověk, kterého jste dosud považovali za kamaráda, se po vás vrhne. Potíž je v tom, že vy mu nedokážete odolat-můžete se o to sice velice upřímně snažit, ale už od začátku je vám jasné, že to nakonec dopadne úplně jinak, než jste chtěli.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, si budete v sexu užívat přesně tak, jak jste si to vždycky představovali. Miláček vám nebude (jako obvykle) v projevech erotické fantazie bránit, ale naopak vás bude povzbuzovat, abyste vymýšleli něco, co váš erotický život obohatí. Vy mu pak budete jeho přání plnit způsobem, který svou intenzitou překvapí jeho i vás...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA