Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 43. týden (25.10.2021 - 31.10.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V době, kdy Štírem prochází Slunce, máte chuť na sex doslovně v každé denní i noční hodině. Ještě zajímavější je to o víkendu-zaprvé je o hodinu delší, což přivítáte s nadšením,zadruhé se můžete opřít o pozitivní vliv Marse, který se do Štíra dostává v sobotu odpoledne. Noc ze soboty na neděli pak s jejich pomocí bude patřit k těm nejkrásnějším, které jste kdy zažili.

Býk

I když váš miláček tvrdí, že má smysl pro humor a umí si dělat sám ze sebe legraci, zase tak moc vážně ho raději neberte. Dejte si pozor, abyste svými upřímným projevy nenarazili, zejména poznámky, které se budou týkat sexu a jeho erotických talentů, by měly být laděné co nejvíce do obdivu. Pokud mu vysvětlujete, že byste chtěli něco změnit, musíte to podat tak, aby pochopil, že jde o poslední krok, který mu chybí k naprosto dokonalosti.

Blíženci

To, že se miláček rozhodne, že sex použije k tomu, aby vámi mohl manipulovat, nepatří k jeho nejlepším nápadům. Když se jen trochu zamyslíte, zjistíte, že se ve vašem nejbližším okolí pohybuje člověk, který by za stabilní místo ve vaší posteli obětoval doslova cokoli. Pokud to partnerovi připomenete, bude dobře,když ale začnete přemýšlet, zda této šance nemáte využít, bude to o dost horší.

Rak

V pondělí si dejte pauzu,všechno, co byste v lásce, erotice a v sexu řešili, byste vnímali pouze skrze své dosavadní životní zkušenosti, nad které byste se nedokázali povznést. Když všechno necháte na úterý a na středu, kdy Luna prochází vaším znamením, dokážete si veškeré chvíle ve dvou krásně užít. To, co prožijete, bude romantika a vášeň namíchaná v neodolatelném koktejlu.

Lev

Pokud to jenom trochu jde, využijte k sexu a k tomu, abyste si ho zase jednou pořádně užili, celý prodloužený víkend. Vy s tím, že to bude jeho hlavní program, problémy mít nebudete, ale s vaším partnerem je to horší. Aby pochopil, že je to důležitá investice, kterou dáváte svému vztahu, budete ho muset dlouho a intenzivně přemlouvat-nakonec mu to naštěstí dojde...

Panna

Zásadní vliv, který zabarvuje váš erotický život, vyvíjí kvadratura mezi Venuší a Neptunem-vrcholí ve středu ráno a postará se vám o erotickou inspiraci, o níž jste dosud jenom snili. Doma dokážete vytvořit tak krásnou erotickou atmosféru, že jí musí podlehnout i člověk, který si původně myslel, že se nejdříve podívá na televizi a potom půjde spát. Tentokrát pochopí, že z toho tak lacino nevyvázne - a bude moc rád.

Váhy

Vzpomínky na první lásku na to, co jste spolu prožívali a jak jste si užívali, nemusí rovnou patřit k tomu, co by váš nynější vztah muselo ovlivňovat negativně. Naopak! Když se rozhodnete, že ho využijete jako inspiraci, a své vzpomínky přetavíte v základ vaší nynější erotické harmonie, mohlo by to vyjít. Zejména v pondělí ráno jich dokážete využít naprosto dokonale.

Štír

O vášeň se obávat nemusíte,budete jí mít na rozdávání a navíc ji partnerovi budete umět nabídnou způsobem, kterému se sice může snažit odolávat, ale stejně se mu to nepodaří. Oba víte, že jeho odmítání je jen rafinovanou hrou, která má zvýšit intenzitu napětí, jež mezi vámi vládne. Toho, že byste týden prožili bez sexu, se bát nemusíte.nejpozději v sobotu večer, kdy zaúřaduje Mars, který se dostává do vašeho znamení, vysloví miláček souhlas.

Střelec

Úvahy o tom, že byste svého miláčka sváděli mimo jiné i vhodným erotickým prádlem, jsou vyloženě na místě. Když se ho ale rozhodnete jít koupit, měli byste si vybrat takové, které bude respektovat spíše jeho než váš vkus. Vám sice může připadat prádlo s tygřím vzorem neodolatelné, vzrušující a vyloženě divoké, ale on by to mohl vnímat zcela odlišně.

Kozoroh

Když si budete chtít erotiku pořádně užít, musíte se nejdříve vyrovnat se svými vlastními zábranami-především zapomeňte na to, že jsou prvotní povinnosti a až potom všechno ostatní. Pokud si nedokážete vysvětlit, že sex je občas prioritní a nejdůležitější, hrozí, že přijdete o to nejkrásnější, co vám týden nabízí. V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším znamením, to vyzkoušejte,sex si užijete tak krásně, jak už dlouho ne-a na práci zapomenete tak důkladně, jak se vám to ještě nepodařilo.

Vodnář

Zásadní štěstí a z toho vyplývající erotický soulad vám ve čtvrtek přináší sextil mezi Venuší a Jupiterem ve vašem znamení. Pokud jste měli rozum, máte na pátek dovolenou a můžete šance, která vám dává, náležitě rozvíjet-to, že se z postele dostanete tak, abyste si mohli uvařit kávu, berte pak skoro jako zázrak. Když v pátek volno mít nebudete, nevadí,za sobotu a neděli doženete všechno, co je potřeba, a ještě něco navíc...

Ryby

To, že se chcete nechat okouzlovat, je v tomto ročním období naprosto normální -když budete sami k sobě upřímní, přiznáte si, že vás vidina dlouhých večerů, které budete trávit o samotě a ve studené posteli, skoro až děsí. Kdybyste si opravdu chtěli najít někoho, kdo vám je pomůže zvládnout, počkejte do soboty. Díky Luně ve vašem znamení a kouzlu své osobnosti bez problémů získáte toho nejlepšího a zároveň i eroticky nejpřitažlivějšího.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA