Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 38. týden (20.9.2021 - 26.9.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na to, abyste správně vyjádřili veškeré erotické potřeby a rafinované choutky, si musíte chvilku počkat. Se základním manifestem vydržte do úterý, kdy se do vašeho znamení dostává Luna. Zásadní proslov však odložte na středeční večer, kdy se Slunce přesune do vašeho partnerského sektoru-o tom, co po svém miláčkovi chcete, promluvíte tak přesvědčivě, že bude vzrušený ještě dřív, než stihnete dokončit první větu.

Býk

To, že si myslíte, že se nedovedete zamilovat nerozumně a nepromyšleně, je jen omyl, o kterém jste se během svého dosavadního životaběhu sami přesvědčili. Když se však ve čtvrtek podvolíte vlivu opozice mezi Venuší a Uranem, zjistíte, že v tomto směru zvládnete daleko víc, než jste si mysleli. Můžete se pak sice ocitnout v posteli s někým, koho jste neznali, ale to bude to poslední, co by vám vadilo.

Blíženci

V pondělí, kdy je Luna v Rybách, se musíte k miláčkovi chovat tak, aby pochopil, že ve vás konečně potkal své vytoužené erotické štěstí. Toho, že byste se svými projevy ztrapnili, se obávat nemusíte,hrajte otevřeně a dejte jasně najevo, že otevřenou hru očekáváte i od něj. Zatím z toho bude sice jen přátelství s výhodami, ale to je to poslední, co by vám překáželo.

Rak

Když se vám něco nepovede, na lidi kolem sebe se nezlobte,když budete jenom trochu objektivní, musíte přiznat, že si za valnou část svých nepříjemností můžete sami. Kdybyste však partnera požádali o sex, který v tomto případě funguje jako ten nejlepší lék pro vaši ztrápenou duši, bude to z vaší strany řešení opravdu geniální. Situace se srovná tak, abyste v pohodě byli jak vy, tak partner.

Lev

Nebezpečí, že ve vašem vztahu uděláte nějakou zásadní chybu, nehrozí, přesto byste si měli dát pozor na spoustu drobných omylů, které by pak v součtu mohly mít daleko horší dopad. Především není možné, abyste svého miláčka porovnávali s těmi, kteří prošli vaší postelí před ním. Vám by to možná připadalo i vtipné, ale on by vám podobný úlet jen těžko odpouštěl.

Panna

V pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, dokážete neskutečné věci. Pro svého miláčka vymyslíte takový erotický program, že se bude divit a nahlas přemýšlet, kde se ve vás takové schopnosti vzaly. Hlavně mu nevysvětlujte, že jsou to vaše vzpomínky, když mu řeknete, že ve vás takové fantazie vzbuzuje pohled na něj, bude to daleko lepší.

Váhy

Trigon mezi Merkurem a Jupiterem, jehož vliv zásadně vylepší vaše úterní ráno, je neobyčejně pozitivní, najednou pochopíte, co máte dělat pro to, aby mezi vámi a partnerem bylo ještě lépe, než je teď. Začít můžete třeba tím, že mu řeknete, že mu to po ránu neobyčejně sluší. Budete mu sice muset vysvětlovat, že to myslíte opravdu vážně, ale pak to bude dokonalé.

Štír

V době, kdy je Slunce ještě v Panně (což je od středečního večera) můžete s úspěchem a bez obav navštěvovat internetové seznamky. Povídejte si s lidmi, kteří vám připadají zajímaví, a uvidíte, co z toho vyleze. Nesmíte však zbytečně tlačit na pilu, když budete celou komunikaci udržovat v lehké a příjemně vzrušující erotické atmosféře, budete daleko úspěšnější.

Střelec

Pokud přemýšlíte o nákupu erotického prádla, které by zvýšilo úroveň vašeho partnerského sexu, musíte si to správně naplánovat. Když si uvědomíte, že je to v podstatě ne tak úplně levná investice, dojde vám, že to jinak nejde. Kdybyste se rozhodli, že na nákup vyrazíte v úterý, kdy jste pod příznivým vlivem sextilu mezi Lunou a Saturnem, můžete si být jistí, že půjde o nákup, s nímž budete velice spokojení.

Kozoroh

Pokud chcete mít doma pořádek a alespoň relativní klid, musíte se zejména ve středu hlídat, při kvadratuře mezi Merkurem a Plutem hrozí, že se dostanete do stavu, kdy bez větších problémů naštvete a proti sobě popudíte i toho nejpříjemnějšího partnera. Stačí, abyste nevhodně zažertovali na téma jeho vzhledu a erotické přitažlivosti. Pak uvidíte, jak vypadá peklo na zemi.

Vodnář

V tom, co se lásky a citů týče, byste se měli řídit tím, co vám radí vaše vlastní hlava, ostatní kamarády můžete brát jako poradce, ale konečné slovo byste měli mít vy sami. Stejně tak si nenechejte radit v tom, co se týká sexu. Vaši kamarádi to sice mohou myslet upřímně, ale váš partner by velice rychle přišel na to, že vám do postele nakukuje někdo jiný - a taky by podle toho reagoval.

Ryby

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, a v úterý, kdy se ve vašem znamení odehrává úplněk, si budete erotiku vyloženě užívat, zároveň však na vás bude zásadní vliv vyvíjet konjunkce Luny s Neptunem, která se ve vašem znamení rovněž odehrává. Pod jejím vlivem nebudete tak přesně vědět, zda jsou představy, které vám běží před očima, skutečností nebo snem. Nakonec zjistíte, že jsou tak krásné, že na tom vlastně ani nezáleží.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA