Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 42. týden (18.10.2021 - 24.10.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Erotika ve vašem případě funguje tak, že se tomu budete sami divit,zejména v úterý a ve středu, kdy Luna ve vašem znamení putuje k úplňku, se v tomto směru projevujete naprosto dokonale. Pro to, aby byl miláček spokojený, vymýšlíte všechno, co se jenom dá. Kromě sexu si navíc dokážete povídat o všem, co vás baví a co vám do života přináší tolik potřebnou radost a energii.

Býk

To, že byste dali šanci člověku, který o vás sice stojí, ale v jehož společnosti se cítíte mírně řečeno nepříjemně, nepřipadá v úvahu. Kamarádi nebo dokonce i příbuzní vám sice vysvětlují, že byste se spolu měli dobře, ale vy podobné poznámky odmítáte poslouchat. Velice dobře víte, že na materiálních statcích záleží, ale na tom, abyste měli pokojné srdce, klid v duši ještě netrpěli erotickým nedostatkem, záleží ještě o chlup víc.

Blíženci

Když se miláček rozhodne, že vám vypoví všechno, co si ze svého dosavadního erotického života pamatuje, je to z jeho strany velice mistrný tah. Buď se všechno dozvíte a pak si nebudete moci stěžovat, že jste o něčem neměli ani tušení-nebo nebudete chtít nic vědět, a pak se musíte smířit s tím, že se o spoustě důležitých věcí nedozvíte. V každém případě to bude volba, ve které vyhrát nemůžete.

Rak

Všechno, co se ve vašem intimním životě aktuálně děje, je běh na dlouhou trať,zejména v pracovní části týdne nebudete tak úplně přesně vědět, zda člověka, který by vás moc rád měl jak v životě, tak v posteli, vůbec chcete nebo ne. V takovém případě je potřeba, abyste počkali do víkendu. Když v sobotu ráno vstoupí Slunce do vašeho sektoru lásky a romantiky bude vám najednou všechno jasné.

Lev

Je potřeba, abyste veškerá stará nedorozumění, která negativně ovlivňovala váš erotický život, zlikvidovali a vznik nových nedovolili. Týká se to zejména středy, kdy se v Beranu odehraje úplněk, který vás pozitivně ovlivňuje. Najednou vám bude jasné, že při troše chtění dokážete ve svém vztahu najít kromě dokonalého erotického vztahu ještě i dosud postrádaný duchovní rozměr.

Panna

Nové začátky jsou vždycky obtížné,Vy však máte tu výhodu, že se do nich umíte pustit v pravé chvíli a naplno. Pokud začínáte novou lásku a tím otevíráte i novou kapitolu svého erotického života, měli byste všechno načasovat na čtvrtek a pátek. Luna bude v poživačném Býku a postará se, abyste se překonali natolik, že dáte sexu přednost před prací a všemi ostatními povinnostmi.

Váhy

Zásadním vlivem, který na váš erotický život působí, je Jupiter, který se v pondělí zastaví ve vašem sektoru lásky a romantiky. Když k němu připočítáte vliv Merkura, který se ve stejném dni obrací ve vašem znamení, dojde vám, že na světě není člověk, který by vám dokázal odolat. Pokud na někoho zaměříte pozornost, můžete si být jistí, že ho budete mít do konce týdne v životě i v posteli.

Štír

Se Sluncem, které v sobotu časně ráno vstupuje do vašeho znamení, je to těžké. V erotice vám sice dává neobyčejně skvělé šance, ale pak je otázkou, zda je umíte, chcete a hlavně dokážete využít. Pokud se dostanete do situace, kdy nebudete vědět, zda se věnovat profesi a pracovat na své kariéře, nebo zda se místo toho věnovat sexu a jiným životním radostem, opravdu nebudete vědět, co zvolit.

Střelec

V pondělí dopoledne, kdy je Luna v Rybách, si musíte dávat pozor na každé slovo. Na to, co vám partner sdělí, musíte reagovat dostatečně důstojně - zvláště pokud se to týká vašeho osobního a erotického života. Kdybyste si v této chvíli začali dělat legraci, byl by z toho problém, Váš miláček je sice chápavý a velkorysý, ale v tomto případě by moc pochopení neprojevil.

Kozoroh

Vliv, který na lidi kolem sebe máte, je opravdu důrazný, vnímají vás jako autoritu tak intenzivně, že se tomu musíte skoro až smát. Když však začnete situaci s chladnou hlavou rozebírat, dojde vám najednou spousta věcí-mimo jiné pochopíte, že jste pro určitý typ lidí vyloženě prestižní kořist, pro jejíž jednání se dá leccos obětovat. Sami jste se tak sice dosud nikdy necítili, ale teď si uvědomujete, jak moc vám takové zjištění dělá dobře.

Vodnář

Jupiter, který se v pondělí ve vašem znamení zastavil a vydává se do přímého chodu, na vás sice netlačí, ale přesto vás nutí k akcí. Pokud si pod jeho vlivem uvědomíte, že máte vedle sebe velice zajímavého a kvalitního člověka, kterého byste si neměli za žádných okolností nechat utéct, dojde vám, že moc času k dispozici nemáte. Když se hned v pondělí odpoledne rozhodnete, že učiníte první rozhodující krok, uděláte pro své partnerské i erotické štěstí to nejlepší, co se dá.

Ryby

Především si uvědomte, že vás váš miláček sice může milovat nade všem, ale jasnovidný přece jen není, s tím, že dokáže číst vaše myšlenky a ještě na ně správně zareagovat, pro jistotu nepočítejte. Kdybyste se s ním však chtěli a potřebovali domluvit o všem, co je důležité v sexu i ve všech ostatních oblastech života, nechejte si řeč na čtvrtek nebo pátek. Luna bude ve vašem sektoru komunikace, a postará se, abyste své požadavky přednesli tak, že mu nezbude, než aby vám vyhověl.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA