Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 44. týden (1.11.2021 - 7.11.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že si dáte pauzu v sexu, je nápad, který rozhodně nepochází z hlavy vašeho miláčka, to, že s ním přijde, navíc ještě neznamená, že s ním vy musíte souhlasit. Pokud si myslí, že tím posílí intenzitu erotického napětí, které mezi vámi probíhá, mohl by se ošklivě zmýlit. V takovém případě totiž hrozí, že pauzu uskutečníte, ale erotické vztahy už znovu nenavážete.

Býk

Především je potřeba, abyste miláčkovi vysvětlili, že s jeho bývalým partnerem nemáte vůbec nic společného. Právě proto by se k vám měl chovat zcela jinak, než se choval k němu. Pokud má pocit, že k erotickým chvílím budete přistupovat stejně jako ke každé jiné domácí práci, měl by zjistit, že vy takto nefungujete a pokud v jeho jednání necítíte skutečnou vášeň, bez erotiky se dokážete bez problémů obejít.

Blíženci

Na to, abyste se na smrt zamilovali do člověka, kterého byste jindy sami vyhodnotili jako hodně problematického partnera, stačí ve vašem případě opravdu málo. Zejména o víkendu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, je to otázka spíše minut, než hodin. Stačí, abyste se na sebe jen podívali, a hned vám bude jasné, že to, co mezi vámi vzniká, platonické rozhodně nebude.

Rak

Novoluní, které se ve čtvrtek odehrává, má na váš partnerský i erotický život neobyčejně zásadní vliv. S jeho pomocí můžete velice úspěšně zaútočit na člověka, který vaším svodům dosud odolával. Když však na něj svou pozornost zaměříte teď, získáte ho hned a hlavně navždycky, navíc se dozvíte, že vůbec nechápe, proč si tak dlouho šlapal po štěstí...

Lev

To, že byste si měli miláčka hlídat a navíc mu poskytovat nejen dostatek erotických podnětů, ale i možností, jak je naplnit, je fakt, s nímž nic nenaděláte. Naštěstí to pro vás v tomto týdnu problém není a nebude-stačí, když využijete víkend, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky. Své erotické touhy mu dovedete podat tak plasticky, že je bude plnit rád a ještě i s chutí.

Panna

Pondělí, kdy Luna prochází vaším znamením, byste erotickému životu věnovat nejen mohli, ale i měli. Luna ve vašem znamení vám do života vnáší napětí, který vám vhodně vynaložená sexuální energie pomůže rozpustit. O víkendu, kdy bude Luna ve Střelci a kdybyste jindy byli zbytečně napjatí, budete pak díky svému prozíravému jednání srovnaní tak, že na hádky ani nevzpomenete.

Váhy

Pocit, že se vám partner nevěnuje na erotickém poli zdaleka tak intenzivně, jak se partneři věnují vašim kamarádům, mít sice můžete, ale pěstovat byste si ho neměli. Zároveň je potřeba, abyste přestali brát za bernou minci všechno, co od nich uslyšíte. Když na to přijde, můžete si začít vymýšlet se stejnou fantazií, jako si ohledně sexu vymýšlejí oni...

Štír

Když se dozvíte, že je ostuda, že v době, kdy je Slunce ve vašem erotikou a sexem nabitém znamení, nesháníte nikoho bokem, ale jste spokojení s partnerem, kterého máte doma, můžete se leda tak zasmát. S člověkem, který se vám to snaží namluvit, se hádat nebudete. Nebudete mu přece vysvětlovat, že jste si před svým nynějším vztahem užili dost a dál v tom pokračovat nehodláte.

Střelec

Víkend s Lunou ve vašem znamení obrátí vaši pozornost k erotice, i kdybyste nechtěli. Vy však opravdu chcete! Svému miláčkovi se budete věnovat s nadšením, které dovede k úžasu nejenom jeho, ale i vás. Můžete se sice dozvědět, že se chováte skoro jako sexuální maniak, ale to vám může být jedno, když se na svého roztouženého partnera podíváte, bude vám jasné, že to zle vůbec nemyslí.

Kozoroh

Venuše, která se v pátek před polednem nadlouho nastěhuje do vašeho znamení, se vám postará o spoustu zajímavých zážitků. Navíc půjde o podněty, o kterých budete mít dost času přemýšlet a rozvažovat, jaké místo jim ve svém životě dáte. Už v sobotu, kdy budete pod vlivem sextilu mezi Merkurem a Venuší, však můžete svůj nový přístup k životu využít k posílení a vylepšení vašich erotických vazeb-podaří se vám to naprosto skvěle!

Vodnář

O tom, že byste o lásce a erotice mluvili stručně a v náznacích, ani neuvažujte, miláček naopak potřebuje, abyste mu o svých citech řekli všechno a co nejpodrobněji. Zpočátku se sice můžete ostýchat, ale pak pochopíte, že je to vlastně skvělá zábava. A když se domluvíte, že své postřehy začnete hned uvádět ve skutek, budou z toho zážitky opravdu nezapomenutelné.

Ryby

Novoluní, které se ve čtvrtek odehrává ve Štíru, vám pomůže s něčím, po čem jste dosud toužili marně, pod jeho vlivem dokážete dát své lásce skoro až mystické rysy. Ze sexu pak tímto způsobem vytvoříte rituál, kterým sobě i miláčkovi dokážete, že je mezi vámi vztah, který nekončí na Zemi, ale který přesahuje až do vesmíru. Oba to pochopíte a oba se z toho budete radovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA