Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 41. týden (11.10.2021 - 17.10.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pokud si chcete o něčem, co se týká lásky a erotiky, se svým miláčkem promluvit, měli byste s tím začít hned v pondělí. Díky Luně ve Střelci budete mít dost odvahy, abyste všechno nazvali pravým jménem, a zároveň dost šarmu, abyste svého miláčka přesvědčili, že mu poskytnete lásku přesně v té podobě a intenzitě, v jaké ji potřebujete. Výsledkem bude všeobecná spokojenost a vynikající sex.

Býk

Stacionární Saturn, který se v pondělí zastaví ve vašem sektoru profese a kariéry, vám nabízí šanci, za kterou by většina vašich kolegů ochotně vraždila. Najednou zjistíte, že o vaši erotickou přízeň stojí nadřízený, který má přímý vliv jak na vaši kariéru, tak na vaše příjmy. Vy pak přemýšlíte, zda mu vyhovět a ulehčit si život, nebo zda si zachovat hrdost a jet si dál po své linii-dá se čekat, že hrdost nakonec zvítězí.

Blíženci

Tím, že svého miláčka kvůli erotice v noci vzbudíte a budete po něm vyžadovat láskyplné služby, můžete domácí atmosféru buď ostře obrátit k lepšímu nebo ji totálně zazdít. Když to uděláte ve čtvrtek nebo v pátek, kdy je Luna ve Vodnáři, můžete si být jistí, že bude na vaše erotické podněty reagovat naprosto skvěle. Dokonce přizná, že by si takového budíčka dal líbit i častěji.

Rak

Ohledně sexu se vám bude dařit zejména v úterý a ve středu,Luna je ve vašem partnerském sektoru a postará se, abyste si každou chvíli, kdy budete spolu, vyloženě užili. Spánku sice moc nedáte a o povinnostech přemýšlet nedokážete, ale vůbec vám to vadit nebude. Líbit se vám to bude tak, že se velice rychle dohodnete, že si o víkendu dopřejete ještě jedno kolo.

Lev

V pondělí, kdy je Luna ve vašem sektoru romantiky a lásky, se vám v erotice a v sexu daří všechno přesně tak, jak si představujete. Miláček se ze všech sil snaží, abyste si to oba užili,Vy pak musíte zkonstatovat, že jeho snaha nemá chybu. Právě proto, by bylo dobře, abyste si chvíle na sex rezervovali ráno, kdy je Luna ze Střelce plná hvězdné energie a miláček plný erotických sil.

Panna

Chladnokrevný a pragmatický přístup k sexu nemáte a ani ho nejste schopni získat.Dokonce si přiznáváte, že k erotickému sblížení potřebujete mít alespoň chvíli pocit, že toho, koho máte v náruči, opravdu milujete. Právě proto byste měli odložit zkoumání veškerých nových erotických kontaktů na víkend,Luna bude ve vašem partnerském sektoru a vy si vychutnáte každou společně strávenou minutu.

Váhy

Než někomu dáte v erotickém vztahu druhou šanci, dobře si to rozmyslete, i když vám bude slibovat, že to, co vás kdysi rozdělilo, nyní ztratilo na významu, raději mu moc nevěřte. Bude lepší, když se nebudete spoléhat na zázraky. Kdybyste ale připustili, že nějaký zázrak se i v erotice stát může, mohli byste se dočkat toho, že se nakonec stanete jeho účastníky.

Štír

Smiřte se s tím, že ve vás erotické touhy budí a vyloženě sexuální sklony probouzí člověk, kterého jste už několikrát vyhodnotili jako rizikového partnera. Víte, že s ním dosud nikdo nevydržel a je vám jasné, že váš potencionální vztah je plný napětí. Když však nad vším přemýšlíte, zjistíte, že vám sice hlava říká jedno, ale tělo na to má naprosto jiný názor.

Střelec

V pondělí, kdy se ve vašem sektoru komunikace zastaví Saturn, budete v náladě, kdy pro vylepšení svého erotického života dokážete dělat skutečné zázraky. Všechno, co miláčkovi na toto téma sdělíte, dokážete podat tak, aby vás bral opravdu vážně. A když mu řeknete, že jste v posteli dosud nikoho lepšího neměli, udělá všechno pro to, aby to tak zůstalo i nadále.

Kozoroh

V tom, co se sexu, erotiky a v širším slova smyslu vztahů jako takových týče, se musíte chovat opatrně-zejména v neděli, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Plutem, hrozí, že partnerovi řeknete něco, co se mu líbit. nebude. Pak byste se sice mohli omlouvat a vysvětlovat mu, že jste to tak nemysleli, ale on by vám stejně nevěřil. Maximálně byste se dozvěděli, že se s ním smiřujete stejně jen proto, abyste nepřišli o svůj obvyklý víkendový sex!

Vodnář

Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, je potřeba, abyste se o všem včetně sexu, dokázali bavit rozumně a bez zbytečných zábran. Pokud dokážete to, co mezi vámi a miláčkem je, nazvat pravými jmény, vnesete tím mezi vás nejen příznivější atmosféru, ale i daleko větší pohodu. Navíc je šance, že se vy i partner dokážete v sexu chovat tak, abyste k sobě toho druhého přitáhli a udrželi si ho navždycky.

Ryby

Víkend s Lunou ve vašem znamení vám sex nejenom nabízí, ale vlastně garantuje. Pokud budete jen trochu chtít, můžete prožívat neobyčejně vášnivé večery a noci, které plynule přejdou do krásného rána a navíc zjistíte, že máte partnera, který s vámi dokáže držet krok nejen v sexu, ale i v něžnostech. Musíte zkonstatovat, že jste tak vynalézavý protějšek dosud neměli-pak začnete logicky uvažovat, že si ho chcete nechat napořád.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA