Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 45. týden (8.11.2021 - 14.11.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Jde o týdny, kdy budete o svém erotickém životě přemýšlet podstatně víc, než obvykle,pro spokojenost je ale potřeba, abyste mezi sebe a partnera nepustili nudu. Kdybyste si ještě našli něco, o co se můžete opřít a co vás oba baví, bude to vynikající. Vztah, ve kterém se kromě erotiky dokážete spolu i smát a pak si usnout v náručí, má velkou šanci, že přežije naprosto všechno.

Býk

Nemá cenu, abyste přemýšleli nad bývalým partnerem a nad stopami, které ve vašem životě zanechal. Bude podstatně lepší, když se místo toho zaměříte na svého nynějšího miláčka. Kdybyste využili Lunu, která bude v pondělí a v úterý v Kozorohu a nabídli mu nejdříve společnou koupel a potom masáž růžovým olejem, pochopili byste, že se před vámi konečně otevírá nová a velice příjemná erotická budoucnost.

Blíženci

Pracovní část týdne proběhne v klidu, ale víkend bude dost náročný,při Luně v Rybách partner může přecitlivěle zareagovat i na to, co ho obvykle nechává v naprostém klidu. Když navíc z některé vaší zcela nevinné poznámky usoudí, že zpochybňujete jeho erotické talenty, zareaguje hodně prudce. Vám pak dá hodně práce, než mu vysvětlíte, že se spletl a že jste nic takového na mysli neměli.

Rak

Když přijde miláček s tím, že byste si měli obléknout erotické prádlo, opravdu si z vás nedělá legraci,Vy však nevidíte důvod, proč byste měli za něco takového utrácet nemalé peníze. Naštěstí to není potřeba,miláčka můžete klidně ujistit, že stačí, když ho dostanete do ruky, aby na veškeré podobné nápady zcela zapomněl. Bude mít co dělat, aby vašim náročným erotickým požadavkům vůbec vyhověl!

Lev

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, máte šanci vylepšit vztah, který mezi vámi a partnerem je, daleko víc, než si umíte představit. Je jen potřeba, abyste svému životnímu druhovi dokázali dát najevo, že je pro vás tím nejdůležitějším člověkem, který se ve vašem životě pohybuje. To, zda sex bude nebo nebude, je potom naprosto druhořadé.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy se vaším sektorem lásky a romantiky prohybuje velmi harmonická Luna, si opravdu můžete užívat všeho, co vám život skýtá. Poslouchat byste měli především svého miláčka. Když vám říká, že byste si na sebe měli najít více času, začněte o tom uvažovat,když jen trochu přerovnáte svůj denní program, najdete si na něj, na sebe i na vaše erotické radovánky tolik času, kolik potřebujete...

Váhy

Než se vrhnete do vztahu s člověkem, který je i když jenom formálně zadaný, dobře si to rozmyslete,nemuselo by to dopadnout podle vašich představ. Hrozí, že půjde o člověka, který je s vámi sice moc rád v noci, ale k tomu, aby se k vám přihlásil ve dne, se moc nemá. Navíc hrozí nebezpečí, že jste ho v momentě, kdy vás získal, přestali zajímat-opravdu chcete takovou ránu pro své ego riskovat?

Štír

Víkend s Lunou ve vašem sektoru lásky a romantiky přeje nejen vašemu erotickému životu, ale zejména plánům do budoucna. Kdyby miláček přišel s tím, že byste toto erotikou nabité období mohli využít k rozšíření rodiny, nedejte najevo překvapení. Kdybyste partnera přesvědčili, že jen nahlas řekl to, o čem jste v poslední době uvažovali, bylo by to mezi vámi rázem ještě krásnější...

Střelec

S projevy ohně, který v sobě máte, to raději nepřehánějte, nemuselo by to dopadnout dobře. Hrozí, že se váš miláček intenzity vašeho citu a vašich vášní skoro až vyděsí,zvláště ti z Býka a Štíra budou vážně přemýšlet, zda vám mohou v této oblasti vůbec stačit. Vašim ujištěním moc věřit nebudou-kdybyste ale hned na začátku týdne šlápli na brzdu, bylo by to lepší.

Kozoroh

Miláček opět dokáže, že funguje jako partner, který sice moc nemluví, ale který pro vás v kritické chvíli udělá všechno, co potřebujete. Když přijdete v pondělí nebo v úterý z práce opravdu unavení, nebude mluvit, ale nabídne vám rovnou uvolňující masáž-máte se na co těšit! Prokáže při ní nejen fantazii, ale i neobyčejnou empatii. To, že se zprvu opravdu vážně míněná masáž zvrhne v regulérní erotické radovánky, vám pak ani trochu vadit nebude.

Vodnář

V době, kdy Slunce prochází Štírem, bude lepší, když v lásce, v erotice ani v partnerství v tom nejširším slova smyslu, nic měnit. Pozor si dejte zejména na lidi, kteří jsou vám nadřízení, nebo vás nějakým způsobem převyšují-pokud si myslí, že jim při nabídce sexu padnete rovnou kolem krku, zjistí, že se spletli. Představa, že jim po první žádosti poskytnete veškeré erotické rozkoše, narazí na realitu, která jejich přáním moc příznivá není.

Ryby

O tom, že byste se dobrovolně rozhodli pro roli erotického učitele někoho, kdo vám sám od sebe prozradí, že mu sex nic neříká a vůbec netuší, co na té erotice všichni mají, jste nikdy neuvažovali. Když se však před vámi taková možnost objeví, usoudíte, že by to vlastně mohla být docela zábava. Do přesvědčování takového člověka se vrhnete tak, aby už o víkendu přišly první úspěchy.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA