Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 09. týden (24.2.2020 - 1.3.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Především si dávejte pozor na to, co si přejete. Mohlo by se vám to splnit rychle a způsobem, který by vás velice překvapil. Pokud tedy máte pocit, že potíže s láskou jsou jen pro slabé povahy, zatímco vy je zvládáte s přehledem a dokonce se smyslem pro humor, nahlas to raději neříkejte. Už v úterý byste mohli zjistit, že situace není zdaleka tak růžová, jak jste si mysleli.

Býk

Je potřeba, abyste respektovali to, co miláček chce a na čem trvá. To, že jde o záležitost, která pro vás není v žádném směru důležitá, roli nehraje. Z hlediska dalšího vývoje vašeho vztahu by bylo dobré, abyste se svým velkorysým gestem neotáleli. Nezapomeňte, že se ve středu Merkur přesunuje do Vodnáře! Miláček pod jeho vlivem začne svobodu vyžadovat způsobem, který odmítnout nedokážete.

Blíženci

Úvahy o tom, že byste kvůli lásce svůj dosavadní život obrátili zcela naruby, jsou stále intenzivnější. Když se pak ve středu večer dostane do harmonické vazby s Venuší, pochopíte, že jste se kvůli člověku, jehož milujete, schopni přestěhovat i na druhý konec světa. Zároveň si uvědomíte, že to bude krok, který se nebude dát vzít zpět, a slib, jež se nedá porušit.

Rak

Kvadratura mezi Venuší a Saturnem vrcholí sice v úterý, ale ve vašem případě ovlivňuje z pozadí celý týden. Nevíte, jestli se máte řídit tím, co chcete, nebo tím, co vyžadují vaše vztahy. V každém případě byste měli dělat jen to, co stabilitu vašich vztahů neohrozí. Z románků, které si začnete, vás nejdříve bolet hlava a pak hryzat svědomí. Opravdu to chcete?

Lev

Venuše, která se ve čtvrtek dostává do Býka, vám na stříbrném tácu naservíruje možnost lásky v práci. Na vlastní kůži se přesvědčíte, že v takovém případě není vůbec snadné odolat. Dotyčný ctitel je totiž v těchto záležitostech zkušený a opravdu ví, jak na vás. Vy pak musíte sebrat veškerou sílu vůle a odolat. Jeho zájem vám sice lichotí, ale svůj klid kvůli tomu riskovat nebudete.

Panna

Všechno probíhá v klidu a v pohodě až do neděle, kdy vás zaskočí vliv konjunkce Slunce s Neptunem ve vašem partnerském sektoru. I když se snažíte, moc nevíte, zda partner myslí to, co vám říká, vážně, nebo zda si z vás dělá legraci. Na přímé dotazy neodpovídá a z vašich výbuchů hněvu si nic nedělá. Nezbude, než abyste zmlkli a čekali, jak se situace vyvine.

Váhy

Zajímavé bude zejména úterý. Venuše ve vašem partnerském sektoru se musí srovnat s vlivem Saturna ve vašem sektoru rodiny. Pokud patříte k hodně mladé generaci, můžete si v úterý večer domů přivést svou lásku. Jako zástupci generace starší můžete svého nového partnera představit dětem. V obou případech se však připravte na náročné chvíle, kdy se budete cítit jako pod rentgenem.

Štír

Na řešení praktických záležitostí, konzultace se svým daňovým poradcem a jiné podobné aktivity byste si měli rezervovat první polovinu týdne. Když se pak Venuše ve čtvrtek ráno přesune do vašeho partnerského sektoru, budete mít zcela jiné starosti! Miláček usoudí, že veškerou vaši pozornost strhne na sebe a na své citové potřeby. A vy musíte zkonstatovat, že se mu to podařilo.

Střelec

Středeční pozdně večerní sextil mezi Merkurem ve vašem komunikačním sektoru a Venuší, která opouští váš sektor lásky a romantiky, vás v klidu nenechá. I když nechcete, musíte s miláčkem mluvit nejen o tom, co prožíváte navenek, ale zejména o tom, co cítíte. To, že se vám do toho nechce, je při struktuře vaší povahy jasné. Přesto se do toho pustit musíte.

Kozoroh

Když miláček řekne, že potřebuje podstatně více soukromí, nemyslí tím nic zlého. Opravdu potřebuje místo, kde může v klidu přemýšlet, pracovat nebo třeba cvičit jógu. Pro vás bude lepší, když se nad jeho žádostí nepozastavíte, ale budete se ze všech sil snažit jeho požadavkům vyhovět. Dejte partnerovi prostor, v němž se může zašít, a z něhož se k vám bude rád vracet.

Vodnář

I když máte na nedělní večer velkolepé plány, bude lepší, když zůstanete doma. Nezapomeňte, že večer vrcholí konjunkce Venuše s Uranem, která na vás má vyloženě problematický vliv. Pod jejím tlakem jste se schopní zamilovat do někoho, kdo vám do života nic jiného než průšvihy nepřinese. Navíc hrozí, že si tento výbuch emocí popletete s láskou století, a rozhodnete se, že kvůli ní obrátíte celý svůj život naruby.

Ryby

To, že někoho milujete, opravdu neznamená, že mu musíte plnit každé přání, s nímž přijde. Platí to zejména pro středu, kdy se miláček vytasí s požadavky opravdu nesplnitelnými. Když s touto debatou počkáte do čtvrtka, kdy se Venuše přesouvá do realistického Býka, všechno se najednou a hlavně samo od sebe srovná. Požadavky vašeho partnera budou přiměřené a vy je rádi splníte!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA