Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 10. týden (2.3.2020 - 8.3.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Počítejte se situacemi, do nichž jste se dostat sice nechtěli, ale které budete muset řešit. Když vám miláček začne vysvětlovat, že musí být v práci déle, nesmíte v tom hledat bůhvíjaký skrytý smysl. Musíte to vzít jako neutrální informaci, o které se nediskutuje. Na to, že byste mohli mít jedovaté a tak trochu žárlivé poznámky, raději co nejrychleji zapomeňte.

Býk

Pro to, abyste získali zájem a později i srdce člověka, o kterého už dlouho stojíte, dokážete udělat opravdu nemožné. Měli byste se však nejdříve zamyslet, zda to má vůbec cenu. Možná by bylo lepší, kdybyste svou pozornost zaměřili na někoho, kdo sice není zdaleka tak atraktivní, ale kdo vám dává jasně najevo, že jste pro něj přitažliví a zajímaví...

Blíženci

V pondělí, kdy se ve znamení Panny odehrává úplněk, si dávejte pozor na to, co, kde a hlavně před kým o svém miláčkovi říkáte. Je docela možné, že vás poslouchá někdo, kdo se s vaším vztahem nedokáže vyrovnat a kdo mu vaše slova půjde s patřičnou ironií a jedovatostí převyprávět. To, že jste to vy mysleli naprosto jinak, by si pak vysvětlit nenechal.

Rak

Chápete, že má rodina držet pohromadě a taky jste ochotní pro zachování tohoto stavu leccos udělat. V tomto týdnu to však snadné mít nebudete! Když vám do života začnou mluvit partnerovi sourozenci a rodiče s tím, že vám jen dávají dobré rady, vydržíte to nejdéle do čtvrtečního večera. Pak využijete energie Luny ve Štíru a srovnáte je tak, že budou jen nevěřícně koukat. A vy si budete říkat, že jste to měli udělat už dávno...

Lev

Jsou věci, kterým byste se měli vyhnout. Pokud nestojíte o zbytečné průšvihy, skandály a následně i pomluvy, měli byste se chovat rozumně. Bylo by dobré, abyste nejdříve korektně ukončili jeden vztah a až potom odstartovali druhý. Když první etapu zvládnete v úterý, můžete pak až do soboty rozjíždět novou a tentokrát zaručeně zdařilejší lásku.

Panna

Na lásku a na to, abyste o ní přemýšleli, budete mít celý víkend. Když se však nad tím, co v této oblasti prožíváte, potřebujete opravdu důkladně zamyslet, udělejte to v sobotu. Pod vlivem sextilu mezi Sluncem a Plutem pochopíte, že je čas, abyste si sami pro sebe jasně definovali, co od vztahu a ve vztahu vlastně chcete. Pak se vám to bude daleko lépe hledat!

Váhy

Lásku neprojevíte tím, že budete se svým partnerem mluvit, ale naopak tím, že budete mlčet a soustředěně poslouchat, co vám povídá. Vaši pozornost opravdu potřebuje. Navíc velice rychle nastane stav, kdy přestane mluvit pouze o provozních záležitostech a začne mluvit o důležitých věcech. Ani pak do jeho monologu nevstupujte. Konečně máte šanci, jak se o něm dozvědět víc, než jste věděli dosud!

Štír

Od čtvrtečního dopoledne do sobotního poledne můžete v citových záležitostech využít energii Luny, která prochází vaším znamením. Na svého miláčka se s její pomocí dokážete naladit tak, že mu skoro až budete číst myšlenky. Bude to velice pozitivní stav. Potvrdíte si, že na city, které partnerovi nabízíte, odpovídá se stejnou intenzitou a s ještě větší upřímností.

Střelec

Právě proto, že Slunce v Rybách nutí k přemýšlení, vážení nejrůznějších možností a litování všech příležitostí, které vám kdy proběhly mezi prsty, musíte se chovat jinak. Své minulé vztahy berte jako životní zkušenosti, bez kterých byste se nikdy nedostali tam, kde jste. A kdybyste navíc dokázali všem svým bývalým láskám odpustit a poděkovat, bylo by to ještě lepší!

Kozoroh

To, že jste dosáhli cíle, je sice potěšující, ale zároveň zavazující. Je potřeba, abyste pro svůj vztah nalezli nový hnací motor. Musíte si vymyslet aktivitu, které se můžete s miláčkem věnovat spolu a která vás oba spojí. Vybírejte ale takovou, která vám hodně dlouho vydrží. Když s ní začnete v pondělí, kdy je Luna v pracovité Panně, získáte tím společný program na celý zbytek života!

Vodnář

Všechno na čem vám záleží a co chcete s partnerem probrat, nechejte až sobotní odpoledne. Luna, která bude ve vašem sektoru přátel, vám pomůže ke komunikaci, kdy se nebudete hádat, ale když budete jeden s druhým souhlasit ne proto, že byste museli, ale proto, že chcete. Navíc dokážete odolat veškerým provokacím, které vůči vám miláček vyšle. Nebude jich moc, ale budou!

Ryby

V pondělí, kdy se ve vašem partnerském sektoru odehrává úplněk, máte šanci na zásadní vylepšení vašeho vztahu. Je však potřeba, abyste přiznali, že jsou občas chvíle, kdy může mít váš miláček pravdu, zatímco vy se můžete mýlit. Je sice potřeba, abyste to miláčkovi několikrát zopakovali. Zprvu nechápe, že to myslíte vážně, ale pak bude rád stejně jako vy.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA