Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 49. týden (6.12.2021 - 12.12.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí se těšte na dárek, který dostanete naprosto nečekaně od Mikuláše. Když vám dojde, kdo vám ho dal, budete velice překvapení. Dojde vám, že jako dárce figuruje člověk, kterého jste dosud vnímali jako dobrého kamaráda, ale vůbec vás nenapadlo, že by k vám mohl cítit něco víc. Když si teď uvědomíte, že on to má trochu jinak, rozhodnete se, že o tom začnete přemýšlet.

Býk

Potíže můžete mít s člověkem, který sám neví, co k vám cítí, ale přesto si vás neustále nechává na horší časy. Pokaždé, kdy se pokusíte osvobodit, se k vám přitočí a začne vás ujišťovat, že vás miluje a jen potřebuje čas, v němž se může vyrovnat s minulostí a připravit se na budoucnost. Kdybyste se od něj opravdu chtěli osvobodit, vyberte si k tomu pondělí nebo úterý. Pak by se vám to mohlo podařit.

Blíženci

To, proč někoho milujete a co s ním zamýšlíte, byste měli především vědět vy sami. Lidem, kteří se vás na to ptají a vyzvídají každou podrobnost, odpovídat nemusíte. Nejvýše jim můžete vysvětlit, že láska, která se dá vysvětlit a zdůvodnit, pravou láskou být přestává. S partnerem pak o citech mluvte v sobotu. Pak je velká šance, že se domluvíte na všem potřebném i nepotřebném.

Rak

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se v lásce vracíte do dob, kdy jste mohli být naprosto upřímní a kdy jste plnou upřímnost očekávali i od svého partnera. Teď máte oba šanci zjistit, že je to to nejlepší, co si ve vztahu můžete vzájemně poskytnout. Tím, že budete otevření, omezíte dopad stresu a nepříznivých emocí vůbec.

Lev

Než se rozhodnete, že miláčkovi vytknete něco, za co ani omylem nemůže, dobře si to rozmyslete. Zejména ve středu, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Jupiterem ve svém partnerském sektoru, byste si v tomto směru mohli říct daleko víc, než je zdrávo a rozumné. Když místo toho pokrčíte rameny a řeknete, že se něco takového občas stává, zachováte doma klid a partnerovu lásku nádavkem.

Panna

Zásadní problém, který se týká vztahů, budete řešit v úterý. Pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Neptunem se vám mohou plést lidé, kteří po vás touží, s těmi, kteří umí sice krásně mluvit, ale jinak vás chtějí jen proto, abyste jim poskytli stabilitu a sílu. Pokud jí máte dost, můžete se o to pokusit. Přesto byste však neměli zapomenout na to, že energii potřebujete především vy sami.

Váhy

Energii, kterou věnujete výstavbě svého nového vztahu, musíte rozdělit tak, abyste všechno stihli a sami se zbytečně nevyčerpali. Zejména v úterý a ve středu večer, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, s ní hospodařte opatrně. Když bude miláček trochu na rozpacích, a nebude si vámi a vaší láskou zase tak moc jistý, prospěje to vám oběma.

Štír

I když máte práce až nad hlavu a uvědomujete si, co všechno ještě do svátků máte a musíte stihnout, na partnera si čas musíte udělat i v případě, kdy ho na nic jiného mít nebudete. Zejména v pátek a v sobotu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásek a romantiky, musí miláček jasně vědět, že je pro vás tím nejdůležitějším, co v životě máte. Jde o rozumný přístup, který vazby mezi vámi zásadně posílí.

Střelec

I když si myslíte, že se svým miláčkem umíte komunikovat a tedy není nic, co by váš vztah ohrožovalo, jisté to být nemusí. Zejména v úterý, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Neptunem, si dávejte pozor nejen na to, co svému partnerovi říkáte, ale i na tón, jakým své názory vyslovujete. I když to nahlas neřekne, potřebuje od vás kromě lásky i stabilitu a projevy neochvějné spolehlivosti.

Kozoroh

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, se atmosféra, která mezi vámi a partnerem vládne, odvíjí od toho, co chcete, potřebujete a vyžadujete vy. Zejména na začátku nového vztahu musíte dát jasně najevo, že se bude hrát podle vašich not. Pro vaši druhou polovinu to bude překvapení, ale nakonec ho vydýchá. Chce vás tak moc, že se i s touto podmínkou smíří...

Vodnář

Pokud chcete a potřebujete s partnerem mluvit o něčem, co je důležité, a co se navíc i týká vašeho vztahu, musíte si nejdříve pečlivě připravit to, co mu chcete říct. Pak musíte trpělivě počkat na tu správnou chvíli. Ta ve vašem případě přijde v sobotu odpoledne. Merkur se dostane do sextilu s Jupiterem ve vašem znamení, a šance, že se domluvíte na to, co pomůže vám oběma, je opravdu vysoká.

Ryby

Ve vztahu vsaďte na upřímnost, otevřenost a hlavně naprostou nenucenost. Pokud se vám na partnerově jednání něco nezamlouvá, klidně mu to řekněte. Bude daleko překvapenější, než byste čekali. Až o víkendu, kdy bude Luna ve vašem znamení, přizná, že si partnera, který se ho nebojí, ale který si váží sám sebe, vždycky přál, ale dostal ho až teď jako předčasný vánoční dárek...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA