Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 41. týden (11.10.2021 - 17.10.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Než se rozhodnete, jak budete na návrhy, s nimiž váš partner přijde, reagovat, napočítejte v duchu minimálně dvakrát do desíti. Když si tuto přestávku nedopřejte, hrozí průšvih. Situace by se pak mohla vyvinout tak, že s nadšením odsouhlasíte všechno, o čem jste dosud nechtěli ani slyšet. A protože chcete vystupovat jako ti, co drží slovo, nebudete ani moci požádat o změnu.

Býk

O zásadní vztahové problémy se vám stará Saturn, který se v pondělí zastaví ve vašem sektoru práce a kariéry. Když přijdete domů se zprávami o velmi zajímavé pracovní nabídce, kterou jste dostali, zjistíte, že na ni miláček moc nadšeně nereaguje. Maximálně se dozvíte, že jste si něco takového vymysleli stejně jen proto, abyste mohli být častěji v práci a o to méně doma.

Blíženci

Jsou věci, s nimiž byste v lásce a obecně ve vztazích vůbec pospíchat neměli. Platí to zejména pro středu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Saturnem. Najednou si uvědomíte, že jste naprosto nečekaně změnili přístup, které jste dosud k lásce měli. Přestanete přemýšlet, jak partnery střídat, začnete dumat o tom, jak a kde najít toho, který vám vydrží na celý život.

Rak

Jde o týden, kdy můžete být naprosto klidní. Partner je v pohodě a upřímně se stará, abyste v pohodě byli i vy. Ke změně může přijít až v neděli, kdy se dostanete pod vliv kvadratury mezi Sluncem a Plutem. Tam pak hrozí, že budete svou vůli prosazovat způsobem, který partner nedokáže akceptovat, i kdyby vás měl opravdu rád a každé vaše přání splnit chtěl.

Lev

Pocit, že se s partnerem nedokážete domluvit, i kdybyste opravdu chtěli a potřebovali, je nadmíru intenzivní. Kdybyste na něj ale přestali tlačit, přestali si myslet, že musíte mít za všech okolností pravdu, a právo mluvit a hájit svůj názor přiznali občas i jemu, mohlo by to mezi vámi být daleko lepší. Vyzkoušejte to hned v pondělí ráno a uvidíte, jak rychle se hnete z místa!

Panna

Ve vztahu k partnerovi zkuste překonat svou hrdost a přesvědčení, že všichni musí hrát jenom podle vašich not. Když mu dovolíte, aby do vašeho vztahu vnášel své zvyky a podmínky, hrozí, že na tom jen proděláte. Kdybyste ho však přinutili, aby vás nejen poslouchal, ale i vnímal, měli byste nejdříve zajištěnou jeho pozornost a posléze i jeho dlouhotrvající lásku.

Váhy

Vzhledem k tomu, že patříte k lidem, pro které je v lásce důležitá i vůle a realistické myšlení, můžete spoustu věcí ovlivnit sami. Právě proto byste si měli dávat pozor na to, do koho se zamilujete. Pokud to bude člověk, který vás bude odmítat ne proto, že by vás nechtěl, ale proto, aby se mohl pochlubit tím, že vás odmítl, nedělejte to. Zbytečně byste si zadělávali na nepříjemné a proplakané dny i noci.

Štír

Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy jste pod vlivem Luny z Vodnáře, se snažte ovládat své emoce a rozumně hospodařit se svými city. Pokud dovolíte, aby vrch nabyla žárlivost, můžete se těšit na hodně náročné dny. Na jedné straně chcete, aby vám byl miláček stoprocentně věrný, na druhé byste si sami rádi vychutnali co nejvíce svobody. O tom, že by se mu to taky líbit nemuselo, pro jistotu ani nepřemýšlíte.

Střelec

Když se vám na jednání vašeho miláčka něco nelíbí, klidně mu to řekněte. Nejdříve bude překvapený, pak možná i trochu naštvaný, ale pak se překoná natolik, že přizná, že máte pravdu. Vy to pak z jeho strany berte jako opravdu velké gesto. Neznáte ho týden a víte, kolik sebepřemáhání ho takové zdánlivě naprosto normální a vstřícné gesto stálo.

Kozoroh

Zatímco ve všech ostatních záležitostech dovedete být až neskutečně trpěliví, v lásce se chováte naprosto jinak. Pokud se rozhodnete, že někoho chcete a potřebujete získat, byli byste nejspokojenější, kdybyste ho měli v náruči nejpozději ve středu. Když druhá strana řekne, že by chtěla, abyste počkali alespoň do víkendu, budete to vnímat skoro jako nezvládnutelnou překážku.

Vodnář

Hledání spříznění duše se ukáže jako úkol, který je skoro až nad vaše síly. Je vám jasné, koho byste chtěli, ale taky je vám jasné, že se jeho hledání může protáhnout. Pak přemýšlíte, zda bude lepší, když své nároky trochu snížíte a rozhodnete se pro kompromis, nebo zda uvěříte ve svou šťastnou hvězdu a budete na svůj splněný sen ještě nějakou chvíli čekat.

Ryby

V pondělí, kdy jste pod vlivem Luny ve Střelci, si dobře rozmyslete, co po svém partnerovi vlastně chcete a co od něj očekáváte. Kdyby vám došlo, že bude lepší, když ho budete respektovat a chápat, že i on a jeho možnosti mají své hranice, bude to lepší. Místo konfrontace se snažte o rozumnou řeč, která váš vztah posílí a dá mu pro budoucnost další šance.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA