Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 45. týden (8.11.2021 - 14.11.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Týden, který vás čeká, je v tom, co se lásky týká, naprosto v pohodě. Pokud máte stálého partnera, budete čím dál přesvědčenější, že je to ten pravý. Pokud ho nemáte, čeká vás spousta kvalitní zábavy. Postarají se o ni vaši kamarádi, kteří se rozhodnou, že vás nemohou nechat na pospas osudu a začnou vás seznamovat se svými známými a příbuznými. Bude to stát za to!

Býk

To, že si před člověkem, který se vám líbí hrajete na tak trochu nedostupné a nedosažitelné, je celkem pochopitelné. Přesto by bylo fajn, kdybyste se mírnili. Dotyčný to nesmí při pohledu na vás vzdát, ale naopak musí být přesvědčen, že se mu hradby, které jste mezi vás postavili, dobýt podaří. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vytrvalém Kozorohu, to bude zábava...

Blíženci

Jde o dny, kdy můžete klidně a bez výčitek svědomí zpomalit. Pozorujte všechno, co se kolem vás děje a potichu si to pro sebe hodnoťte. O to, abyste si nežili tak úplně jako v ráji, se postará vaše bývalá láska. Usoudí, že byste se k sobě mohli vrátit, ale vůbec nechápe, že se vám to nelíbí. Pokud chcete, aby vás vzala vážně, musíte zvýšit hlas a tvářit se opravdu sveřepě.

Rak

Zatímco ostatní vzpomínají na první lásku bezmála nostalgicky, vy jste v podstatě rádi, že ji máte za sebou. Žádné pozitivní naděje, které jste do ní vkládali, vám totiž nepřinesla. Když si k tomu připočtete veškeré jedovatosti, které jste od ní slyšeli, pochopíte, že vám opravdu nemá být po čem smutno. Když místo toho využijete v pondělí Lunu ve svém partnerském sektoru ke sbalení někoho jiného, bude to lepší.

Lev

I když vám miláček leze na nervy, neměli byste o tom, že ho vyměníte za jiný model, vůbec přemýšlet. V současné době byste tím provedli typický krok z bláta do louže. Když se místo toho rozhodnete, že svému miláčkovi jemně a něžně vysvětlíte, co má dělat, aby to mezi vámi bylo lepší, bude to skvělé. Zejména ve středu nebo ve čtvrtek vás bude nejen poslouchat, ale bude se vašimi slovy i řídit.

Panna

Doba, kdy se Slunce nachází ve Štíru a tím i ve vašem sektoru komunikace, přeje ve vašem případě jak láskám, tak přátelství a všem ostatním mezilidským kontaktům obecně. Ve vašem případě je navíc veliká šance, že se do vás zamiluje buď nadřízený, nebo někdo, kdo má peníze a odpovídající majetek. Vy se tím však opít nenecháte. S tímto člověkem budete jen v případě, kdy se vám bude alespoň trochu líbit.

Váhy

I když máte člověka, se kterým sdílíte život, opravdu rádi, čtyřiadvacet hodin denně s ním trávit prostě nemůžete. Právě proto je potřeba, abyste si hned na začátku vztahu vyžádali hodiny, které budete trávit sami. Pokud nepochopí, že dlouhé osamělé procházky ke své spokojenosti nutně potřebujete, měli byste přemýšlet, zda s ním máte vůbec ztrácet čas.

Štír

V době, kdy Slunce prochází vaším znamením, se nedostatku zájmu opačného pohlaví obávat nemusíte. Naopak! Zejména od pátečního rána do nedělního odpoledne si můžete naplno a bez zábran vychutnat pozitivní vliv Luny ve svém sektoru lásky a romantiky. Pokud se chcete seznámit, bude to skvělé, ale kdybyste chtěli posílit vztah se stávajícím partnerem, bude to ještě lepší.

Střelec

Především si uvědomte, že nic z toho, co se kolem vás děje, se vaší lásky netýká a váš vztah neohrožuje. To, že se lidé kolem vás hádají a rozcházejí, řešit opravdu nemusíte. Když ale za vámi letití kamarádi přijdou a požádají vás, abyste je vyslechli a rozhodli, na čí straně je pravda, měli byste to udělat. Vy tak alespoň pochopíte, že máte doma skutečný poklad - a je třeba smíříte.

Kozoroh

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, opravdu nevíte, kam dříve skočit. V práci vás potřebují při všem zajímavém a důležitém, co se děje. Stejně se chová i miláček. Ten zase pro změnu budí pocit, že bez vás nedokáže ani samostatně dýchat. Radí se s vámi o všem, co má v úmyslu, a čeho je opravdu hodně. Naštěstí vás na závěr neopomene pochválit a říct vám, že jste skvělí, protože mu rozumíte i beze slov.

Vodnář

Jde o týden, který je pro vás opravdu náročný. Pokud neumíte mlčet a nedokážete se ve chvíli, kdy na vás partner zaútočí, ovládnout, je nejvyšší čas, abyste se to začali učit. Jde o dovednost, kterou budete potřebovat zejména ve středu a ve čtvrtek. To, co vám partner říká, vás může rozčilovat, ale přesto byste si to neměli brát osobně. On si vůbec neuvědomuje, jak se vás tím, co vám říká, dotýká...

Ryby

Počítejte s plány, které jsou dlouhodobé, a jimž se musíte věnovat naplno. Bylo by dobré, abyste si s partnerem sedli a začali přemýšlet o všem, co je do konce roku potřeba udělat. Někdo by sice řekl, že je to absolutně neromantické, ale to není pravda. Na to, abyste si mohli naplno vychutnat romantiku, potřebujete především stabilitu a jistotu. A tu jinak než cestou plánování a dodržování toho, na čem jste se domluvili, nezískáte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA