Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 46. týden (15.11.2021 - 21.11.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Nové začátky, které si chcete v lásce dopřát, vypadají velice slibně. Díky Slunci, které vstoupilo do sektoru, kde má ve vašem případě na starosti vášně, se opravdu nenudíte. V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, však hrozí, že to s tlakem na svého partnera trochu přeženete. Vás sice vedou ty nejlepší úmysly a touha, s níž mu chcete dokázat, že o něj opravdu stojíte, ale on to tak brát nemusí.

Býk

Když se od kamarádky nebo kamaráda dozvíte, že přímo před jejich očima bezostyšně flirtujete s jejím partnerem nebo jeho partnerkou, moc nechápete, o čem to vlastně mluví. Až později vám dojde, že jde o člověka, který každé vlídné slovo, které k jeho partnerovi někdo pronese, bere jako otevřený útok. To, že pro vás je takový styl komunikace naprosto normální a veškeré erotiky zbavený, mu nevysvětlíte.

Blíženci

O to, abyste se nenudili, se starají zejména partnerovi rodiče. Neustále vás zasypávají fůrou nejrůznějších požadavků a ještě se diví, že se vám to nezamlouvá. Obvykle proti nim partnera nepopuzujete, ale tentokrát je vám jasné, že to jinak nejde. Naštěstí po prvním náznaku zjistíte, že si o tom, co se aktuálně děje, myslí zhruba totéž, co vy, a že se mu to taky nelíbí.

Rak

Lidí, kteří mají dojem, že byste se s nimi měli co nejdříve dát dohromady, je kolem vás podstatně víc, než je zdrávo. Navíc je potíž v tom, že vám se ani jeden z vašich ctitelů nelíbí. I když o tom, že byste se s ním měli dát dohromady z ryze praktických důvodů, začnete přemýšlet, bude vám po prvních minutách jasné, že o to sice můžete usilovat, ale že to stejně nedokážete.

Lev

To, že jste si do života pustili člověka, který váš kamarád či vaše kamarádka odložili jako někoho, s kým se nedá žít, vůbec neznamená, že jste udělali špatně. Zejména v sobotu, kdy jste pod vlivem stabilizujícího trigonu mezi Lunou a Saturnem ve svém partnerském sektoru, zjistíte, že chyba nebyla ve vašem novém objevu, ale v jeho bývalém protějšku.

Panna

Merkur, který v neděli tvoří sextil s Plutem ve vašem sektoru lásky a romantiky, vaše vztahy ovlivňuje daleko víc, než se zdá. I když patříte k lidem, kteří mají rádi ve všem - a v tom, co považují za cenné, zvlášť - jasno, s prosvětlováním vztahu to raději nepřehánějte. Kdybyste miláčkovi řekli, že ho považujete za svůj nejcennější majetek, vůbec by se mu to nelíbilo.

Váhy

Bývalá láska, která usoudí, že byste spolu mohli znovu navázat co nejbližší kontakty, si vůbec neuvědomuje, do čeho vás žene, a co byste tím, že byste ji poslechli, riskovali. Zejména v pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, je pravděpodobnost, že se váš partner dozví přesně to, co před ním chcete utajit, hodně vysoká. Skandál, který by pak vypukl, by stálo opravdu za to.

Štír

Zatmění, které se v pátek odehrává ve vašem partnerském sektoru, ovlivňuje vaše vztahy podstatně víc, než byste čekali. Pokud se chcete opravdu napořád zbavit někoho, kdo vám do života nic dobrého už dlouho nepřináší, máte opravdu neopakovatelnou šanci. Musíte si však uvědomit, že je to krok, který se později zpátky vzít nedá, i kdybyste opravdu moc chtěli.

Střelec

Pondělí a úterý, během nichž prochází Luna vaším sektorem lásky a romantiky, se máte opravdu na co těšit. Hned v pondělí ráno se můžete těšit buď na seriózní vyznání nebo alespoň na hodně intenzivní náznak sympatií od velice zajímavého člověka. V takovém případě neváhejte a kujte železo, dokud je žhavé. Už o víkendu by mohlo být na všechno pozdě.

Kozoroh

To, že jste v lásce jednou neuspěli, ještě neznamená, že se vám to podruhé nemůže podařit přesně podle vašich představ. Zkuste využít pátek, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky odehrává zatměňový úplněk, který navíc posiluje trigon mezi Venuší a Uranem. S jeho pomocí dokážete i dosud lhostejnému člověku vysvětlit, že jste jeho životní štěstí, které odmítnout prostě nesmí!

Vodnář

Zásadní rozpor mezi tím, co chcete a co máte, musíte řešit ve středu. Naštěstí je volný den, kdy vás k přehnané aktivitě nic nenutí a kdy budete mít na to, co chcete a potřebujete promyslet, dost času i energie. Pod vlivem opozice Marse a Urana nakonec pochopíte, že to, co momentálně ve vztahu prožíváte, je boj o identitu, ve kterém si prohru nesmíte dovolit. Je potřeba, aby partner pochopil, že vás buď bude brát vážně, nebo se bez vás bude muset obejít.

Ryby

Zatmění, které se v pátek odehrává ve vašem sektoru komunikace, vám ve vztahu dává spoustu zajímavých šancí. Když budete jen trochu chtít, máte šanci, že si s partnerem o svém vztahu konečně promluvíte tak, abyste se nehádali, ale naopak domluvili. Když si kromě toho slíbíte, že už navždycky zapomenete na to negativní, co jste si kdy řekli, je velká šance, že se vám to opravdu povede.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA