Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 47. týden (22.11.2021 - 28.11.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zásadní vliv na vás vyvíjí Luna, která se ve středu a ve čtvrtek pohybuje vaším sektorem lásky a romantiky. Pod jejím vlivem dokážete dávat partnerovi city najevo tak, abyste neměli pocit, že nedokážete své emoce vyjádřit, ale zároveň tak, aby vašeho miláčka ani na chvíli nenapadlo, že si z něj děláte legraci. City a vášeň tak namícháte do opravdu opojného koktejlu.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru komunikace, vás nutí, abyste se projevovali v citech i ve všem ostatním jasně a jednoznačně. S partnerem si dokážete promluvit tak, aby pochopil, že s ním sice nemusíte ve všem souhlasit, ale to vaší lásce na kvalitě a věrohodnosti neubírá. To, co chcete, mu vysvětlíte tak, že vám kolem krku padne rád a s chutí.

Blíženci

Když vás napadne něco, čím byste svému partnerovi mohli udělat radost, neváhejte a přemýšlejte, zda je to zvládnutelné. Pokud usoudíte, že ano, uvažujte, zda byste z toho nemohli udělat vánoční dárek. Ve druhé polovině týdne mu položte pár nenápadných otázek. Z toho, co vám řekne, si dáte dohromady odpověď, ze které jasně zjistíte, zda to udělat máte nebo nemáte.

Rak

Luna, která v pondělí a v úterý prochází vaším znamením, z vás dělá tak trochu přecitlivělé jedince. Na všechno, co vám miláček řekne, reagujete až příliš emotivně. Navíc máte snahu svého miláčka obvinit ze všeho, co se vám nedaří. Kdybyste se překonali do té míry, že byste přiznali, že vám svou lásku dává najevo způsobem sice nezvyklým, ale upřímným, bude to hned lepší.

Lev

To, že se váš nový objev nelíbí ani vašim rodičům, ani příbuzným a kamarádům, vás k rozchodu nepřinutí, ale k přemýšlení by vás to motivovat mělo. Pokud máte argumenty, jimiž byste jim mohli oponovat, bude všechno v pořádku. Trochu horší to bude ve chvíli, kdy v nitru duše budete vědět, že mají pravdu, ale přesto jim budete tvrdit, že pravdu nemají...

Panna

To, co prožíváte, je sice nezvyklé a velmi intenzivní, ale do krize jako takové to má opravdu hodně daleko. To, že máte s miláčkem na jednu věc každý jiný názor, berte spíše jako plus než jako mínus. Zvykněte si na stav, kdy si sice každý z vás myslí (a může myslet) něco jiného a kdy přesto víte, že patříte teď i po celý zbytek života k sobě jako milenci i jako partneři.

Váhy

Slunce, které se v pondělí dostává do vašeho sektoru komunikace, a Merkur, který ho tam ve středu následuje, vám zásadně vylepší jak náladu, tak kvalitu vašeho partnerského vztahu. Zejména ve druhé polovině týdne se přestanete ostýchat s partnerem mluvit. Ať se řeč stočí na jakékoli téma, dokážete s ním komunikovat tak, aby jasně věděl, co si myslíte a mohl na to správně reagovat.

Štír

Váš partner vás potěší nápadem, který vám dokazuje, že vás opravdu miluje. Najednou přijde s tím, že byste si ještě do Vánoc mohli vyrazit na adventní zájezd do blízké ciziny. Budete překvapení, protože dosud žádné podobné sklony neprojevil. Až časem zjistíte, že si opravdu potřebuje odpočinout. Zároveň se přizná, že si lepší odpočinek než noc ve vaší náruči představit nedokáže.

Střelec

I když se po vstupu Slunce do svého znamení cítíte jako skuteční mistři světa, moc byste to přehánět neměli. Když partnerovi přiznáte, že jste sice dobří, ale ani on k průměrným lidem nepatří, bude to z vaší strany skvělý tah. Váš miláček potřebuje nutně jasný signál, kterým mu dokážete, že ho nejenom milujete, ale že si ho i vážíte a po všech stránkách ho uznáváte.

Kozoroh

I když romantiku moc vytvářet neumíte, pokuste se s tím v tomto týdnu něco udělat. Podařit by se vám to mohlo zejména o víkendu, kdy startuje advent. Večer vezměte svého miláčka za ruku a vyrazte s ním na procházku ztemnělým městem. Bude to pro vás oba neskutečně krásný zážitek. Navíc zjistíte, že o lásce nemusíte mluvit a přesto ji cítíte...

Vodnář

Žárlivost, kterou pocítíte ve chvíli, kdy se váš miláček až příliš důvěrně a otevřeně baví s někým, kdo je známý pozitivním vztahem k cizím partnerům, je celkem vysvětlitelná. To, že ji cítíte a že s ní zápasíte, je naprosto přirozené. Právě proto byste se neměli svým emocím bránit, ale měli byste je prožít. Navíc by bylo dobře, kdybyste o tom, co cítíte, informovali i svého partnera. Věřte nebo nevěřte, ale vaše přiznání mu udělá skutečnou radost.

Ryby

S hovory o lásce musíte počkat na neděli. Jde o den, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru harmonická a vy ve vyloženě dobré náladě. Navíc dokážete s miláčkem navázat kontakt způsobem, který ho přesvědčí, že opravdu není důvod, aby se kvůli vám rozčiloval. Všechny velké i malé potíže řešíte tak, abyste byli vzorem všem ostatním párům ze svého okolí...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA