Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 42. týden (18.10.2021 - 24.10.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V lásce a hlavně v tom, jak se vůči partnerovi projevujete, byste se měli držet tvrdě a důsledně na uzdě. Pokud to neuděláte, riskujete zásadní problém. Jakmile začne mít miláček dojem, že ho neberete dostatečně vážně a nad jeho požadavky ohrnujete nos, nezačne plakat ani se nezatváří uraženě. Místo toho vám to, co se mu na vás nelíbí, podá tak, abyste hned pochopili, že jste tentokrát ujeli opravdu důkladně.

Býk

To, že je váš vztah rovnovážný a plný pozitivních a kvalitních příslibů do budoucna, je vám jasné. Na zvlášť pozitivní změnu se můžete těšit o víkendu. Slunce se dostává do vašeho partnerského sektoru, a vy usoudíte, že nastal čas, kdy byste měli svůj vztah posunout na další úroveň. O miláčkovu reakci se nebojte. Na tento nápad bude reagovat hned a velice kladně.

Blíženci

V tom, co se vztahů týče, musíte reagovat realisticky. Především si uvědomte, že jsou boje, do kterých byste se ve vlastním zájmu pouštět neměli. Jakmile zjistíte, že se partnerovi rodiče postavili proti vám, nechtějte po nich ani vysvětlení, ani změnu názoru. Z čistě praktického hlediska bude lepší, když se rozhodnete, že se stáhnete do pozadí a necháte partnera, by všechno řešil sám.

Rak

V lásce od sebe ani od partnera nic nechtějte a nevyžadujte. Dopadlo by to špatně. Neriskujte stav, kdy budete vypočítávat, co jste pro něj udělali, a vytýkat mu, že on pro vás naopak neudělal nic. Pokud se lásky a změn, které do vztahu chcete zavést, týká, počkejte do víkendu. Slunce se dostane do vašeho sektoru lásky a romantiky, a vy budete konečně vědět, co od svého partnera chcete, a jak to získáte.

Lev

V pondělí, kdy se ve vašem partnerském sektoru do přímého chodu obrací Jupiter, se vám bude v lásce a ve vztazích vůbec dařit naprosto všechno, na co sáhnete. Dokonce i hodně sporné otázky dokážete s partnerem probrat tak, abyste se domluvili. Pozitivní bude už jen to, že oba dokážete ustoupit. Oba totiž budete vědět, že tím sobě neublížíte a vztahu jako celku prospějete.

Panna

To, co bude s vaším aktuálním vztahem, a o tom, zda dáte aktuálnímu partnerovi ještě jednu šanci, si musíte rozhodnout sami. Jakmile někoho požádáte o radu, je to cesta k průšvihu. Dotyčný vám sice chce poradit, ale do svých rad bude promítat vlastní životní zkušenosti a stanoviska. Kdybyste ale začali tím, že se vrátíte do minulosti a vzpomenete si na to pěkné, co mezi vámi kdy bylo, problémy by rázem zmizely a váš vztah by dostal novou šanci.

Váhy

Do sobotního rána, kdy se Slunce ještě nachází ve vašem znamení, musíte veškerý volný čas, který vám zbývá, věnovat vylepšení svého vztahu. Začít můžete třeba tím, že se k miláčkovi budete chovat stejně uctivě a zdvořile, jako se chováte ke svým pracovním kolegům. Zejména v pátek to však snadné není. Občas máte pocit, že vám partner dělá samé naschvály a provokuje vás i tam, kde by zrovna nemusel.

Štír

V pondělí, kdy se ve vašem sektoru věcí tajemných a skrytých obrací do přímého chodu Merkur, si dávejte pozor na to, co píšete a hlavně na to, komu to posíláte. Pokud by se zpráva, původně určená pro někoho z vašich ctitelů, dostala do rukou partnerovi, bylo by z toho zbytečné dusno. Mohli byste mu sice vysvětlovat, že je to jen nedorozumění, ale on by vám ani nevěřil.

Střelec

V pondělí, kdy se ve vašem komunikačním sektoru obrací do přímého směru váš vládce Jupiter, musíte mluvit, i kdyby se vám ani trochu nechtělo. Partner potřebuje, abyste ho přesvědčovali, že ho milujete a že si život bez něj nedovedete představit. Vy si sice myslíte, že jde o ujišťování, které je skoro zbytečné, protože je to přece každému jasné, ale co byste pro svého miláčka neudělali...

Kozoroh

V úterý a ve středu, kdy jste pod vlivem Luny v sektoru rodiny, to může být dost náročné. I když o to opravdu nestojíte, musíte zkonstatovat, že se váš partner dostal do příkrého rozporu s vašimi ratolestmi. Vy pak přemýšlíte, zda máte do jejich ostrých debat vkročit, nebo zda je máte nechat, aby si to vyříkali podle svých schopností a možností sami.

Vodnář

Víkend s Lunou v Blížencích můžete samozřejmě trávit výhradně ve dvou s partnerem. Pro vás oba by však bylo daleko lepší, kdybyste přijali pozvání kamarádů a vyrazili si spolu s nimi někam do přírody. Bude to velice příjemné a navíc i neobyčejně romantické. A když budete chtít miláčkovi ukrást polibek, budete se cítit jako kdysi v dávných a krásných dobách.

Ryby

Ve čtvrtek a v pátek, kdy jste pod vlivem Luny ve svém sektoru komunikace, se s miláčkem raději nehádejte. Nedopadlo by to dobře. V zápalu boje byste mohli říct leccos, co by nebylo tak úplně rozumné. Kdybyste se pak začali hádat, prozradili byste na sebe něco, co se týká vašich aktuálních vztahů, a o čem by váš miláček neměl mít ani tušení. Pozor na to!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA