Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 43. týden (25.10.2021 - 31.10.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

S partnerem je vám kupodivu dobře. Slunce sice prochází žárlivým Štírem, kam se za ním navíc v sobotu odpoledne vypraví i Mars, ale to vám žádné problémy nedělá. Váš miláček totiž na rozdíl od těch ostatních funguje naprosto paradoxně. To, že máte u opačného pohlaví úspěch, se mu v podstatě zamlouvá. O tom, že by mohl vyjadřovat znepokojení, vůbec nepřemýšlí. Je spokojený a vychutnává si každou minutu, kdy může být s vámi.

Býk

Kromě lásky musíte probírat i spoustu ryze praktických záležitostí. Naštěstí vám to nedělá problém. Jediná potíž může být o víkendu s partnerem. Budete mu jenom obtížně vysvětlovat, že jste si práci domů nepřinesli proto, abyste s ním nemuseli trávit podstatnou část víkendu, ale proto, abyste dokončili projekt, který musíte do konce měsíce odevzdat.

Blíženci

To, že se miláčkovi něco opravdu zásadně nepovede, nebo něco cenného či důležitého ztratí, je sice nepříjemné, ale to je asi tak všechno. Rozhodně to není důvod, abyste doma dělali dusno nebo abyste jeho jednání zbytečně ironicky komentovali. Zejména ve středu, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Neptunem, byste to mohli přehnat tak, že by to váš vztah mohlo vážně narušit.

Rak

O důvodech negativní atmosféry, která se šíří u partnera v práci, nemáte sice ani tušení, ale přesto si uvědomujete, jak moc vás ovlivňuje. Pokud nechcete, aby doma bylo zbytečně dusno, měli byste se překonat a s miláčkem všechno důkladně probrat. Když ho ujistíte, že se na něj nebudete zlobit ani v případě, kdyby ho to v práci přestalo bavit natolik, že by dal výpověď, vaše domácí atmosféra se skokově mění k lepšímu.

Lev

Zásadní energie, která ovlivňuje vaše vztahy, pochází z kvadratury mezi Sluncem a Saturnem. Hrozí, že partner bude pod jeho vlivem zbytečně autoritativní a bude vám vnucovat něco, co akceptovat nemůžete. Stejné nebezpečí však hrozí i vám. Když se přichytíte ve chvíli, kdy budete mít sklon na svého milovaného tlačit a nutit ho, aby dělal něco, co se mu nelíbí, měli byste si to velmi energicky zakázat.

Panna

To, že jsou věci, které by podle vašeho názoru miláček zrovna vědět nemusel, je naprosto normální. Týká se to zejména toho, co jste zažili, když jste se ještě neznali. Pokud o tom začne mluvit některý z vašich hubatých kamarádů, klidně ho kopněte pod stolem tak, aby pochopil, že má řeč převést na jinou kolej. Něžné náznaky by možná nepochopil, ale tomuto podnětu rozumět bude!

Váhy

Pozor si dejte na lidi, kteří o lásce sice umí velice hezky mluvit, ale kteří sami v sobě nemají moc jasno. Neriskujte stav, kdy vám v pondělí něco slíbí a náležitě vás navnadí, aby vám hned v úterý řekli, že se vlastně spletli a všechno je jinak. Pokud si chcete sami sebe vážit, v pondělí jim rovnou řekněte, že si mají své návrhy nejdříve pořádně rozmyslet a za vámi s nimi přijít až potom.

Štír

O štěstí v lásce se bát nemusíte. Přesto všechno ideální nebude. Zejména v pracovní části týdne se budete s člověkem, kterého milujete, pravidelně míjet. Všechno bude navíc tak paradoxní, že nebudete vědět, zda máte poplakávat, nebo zda si z toho máte dělat legraci. Situaci změní až sobotní vstup Marse do vašeho znamení. Pak dostanete odvahu, s jejíž pomoc vzbudíte během několika minut jeho zájem a zároveň získáte i jeho srdce.

Střelec

Kvadratura mezi Venuší a Neptunem, která ovládá první polovinu týdne, vám v lásce může nadělat zmatky, o které jste nestáli a s nimiž jste nepočítali. Zatímco člověk, o kterého stojíte a jehož byste vedle sebe měli moc rádi, budí dojem, že jste pro něj v nejlepším případě kamarádi, ten, kterého berete sotva jako kamaráda vy, vám vyzná klasickým způsobem lásku. Moc rádi byste věděli, co s tím máte dělat, ale nic rozumného vás nenapadá.

Kozoroh

S láskou problémy nemáte. Právě naopak! Na to, abyste svůj vztah vylepšili, máte celý - a tentokrát navíc o hodinu delší - víkend. Při Luně v Panně dokážete mluvit tak, abyste partnera přinutili k dlouhodobému a zodpovědnému přemýšlení. Pokud pochopí, že je v jeho zájmu, abyste se domluvili a kvalitu vašeho vztahu co nejvíce prohloubili, je všechno v pořádku.

Vodnář

Sextil mezi Venuší a Jupiterem, který se odehrává ve čtvrtek, kdy je volný den, vám zásadně vylepší náladu. Vaše životní podmínky změní tak, abyste konečně mohli znovu začít věřit ve svou šťastnou hvězdu. Navíc vám potvrdí, že jste v životě konečně narazili na člověka, který se k vám chová stejně velkoryse, jako se chováte vy k němu. Vašemu souladu nestojí nic v cestě.

Ryby

Zásadní a hlavně pozitivní proměnu svého vztahu čekejte v úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a komunikace. Pod jejím vlivem dokážete dát miláčkovi své city najevo tak, aby o nich nepochyboval, ale zároveň tak, aby si uvědomoval, že právě potkalo to největší životní štěstí. Bude to práce sice doslovně hodinářská, ale vy ji zvládnete na výbornou.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA