Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Měsíční horoskop lásky - na 11. měsíc (1.11.2016 - 30.11.2016)

Měsíční horoskop lásky vám přináší inspiraci, jak prožít další dny. Chcete vědět, zda na vás někde nečeká láska? Horoskop vám napoví, zda následující měsíc prožijete v rodinném kruhu anebo se budete porozhlížet po něčem “zajímavějším”. Naše horoskopy na měsíc vám napoví jaké jsou vaše naděje, abyste to pozitivní využili k vašemu prospěchu.

Beran

Svět je zajímavý a možnosti, které vám poskytuje, jsou lákavé. Přesto některé nabízené šance musíte odmítnout. Vaši pozornost momentálně vyžaduje v první řadě partner, který vás vedle sebe nutně potřebuje. Ve druhé polovině měsíce věnujte pozornost změnám, které probíhají v práci. Týkají se vás totiž podstatně víc, než si v první chvíli uvědomujete!

Býk

Začátek měsíce probíhá přesně tak, jak jste si naplánovali. Ke změně však dojde ve druhé listopadové dekádě, kdy se Venuše přesouvá do Kozoroha. Osamělí mohou čekat nabídku trvalého vztahu, ti, kteří žijí ve vztahu neoficiálním, zase žádost o ruku. K vašemu budoucímu sňatku povedou sice spíše praktické důvody než bouřlivé city, ale to vám nevadí.

Blíženci

Zásadních změn se nebojte, protože žádné nepřijdou. Těšte se spíše na řetězec malých změn, které vás v součtu posunou o pěkný kus kupředu. Zároveň by bylo dobré, kdybyste pracovali na zútulnění svého domova. Když vymalujete nebo alespoň přestavíte nábytek, vylepšíte tím bydlení tak, že se domů budete rádi vracet nejenom vy, ale i váš miláček a děti.

Rak

Čeká vás zajímavé období, kdy se nedostatku planetární přízně obávat nemusíte. Práce je hodně, ale protože za ni dostáváte zaslouženou odměnu, nijak vám to nevadí. Kdyby se však stalo a vy jste měli dojem, že vám povinnosti už opravdu přerůstají přes hlavu, bez obav požádejte o pomoc partnera. Odmítnutí se nebojte, protože ho něco takového ani nenapadne.

Lev

Na nic nečekáte, což je skvělé. Velice dobře si uvědomujete, že se konec roku a tím i Vánoce blíží, a vrháte se naplno do příprav. Využijte Merkura, který od 12. listopadu prochází Střelcem, udělejte si volný den a všechny dárky pro příbuzné i přátele nakupte najednou. Nakoupíte, co potřebujete, a ještě zbudou peníze, za které poskytnete zaslouženou radost sobě.

Panna

Do 21. listopadu, což je doba, kdy Slunce prochází Štírem, si ve vlastním zájmu dávejte pozor na to, co a komu říkáte. Pokud to nebudete respektovat, prozradíte o sobě a svých záměrech daleko víc, než jste chtěli. V dalších dnech si dávejte pozor na spěch. Vymknutý kotník by vás spolehlivě připravil o pohyblivost, kterou budete v těchto týdnech potřebovat.

Váhy

Hlavně nikomu nenaleťte! Pozor si dávejte zejména na lidi, kteří vám vysvětlují, že z vaší strany potřebují jen jednorázovou pomoc (nebo jednorázovou půjčku malé částky). Než se rozhodnete, co uděláte, důkladně se na všechno vyptejte. Je pravděpodobné, že žadatel nevydrží a po prvních otázkách zmizí s tím, že vlastně nic nepotřebuje a se vším si poradí sám.

Štír

Sny, které jste až dosud považovali za nerealizovatelné, se mohou uskutečnit daleko rychleji, než byste předpokládali. Je jenom potřeba, abyste si pro sebe vyhradili nerušenou chvíli, kdy si sednete a budete počítat. Jen tak zjistíte, že opravdu není důvod, abyste koupi vysněného domečku nebo jiné podobné věci dále odkládali. Domluvte se doma a jděte do toho!

Střelec

Ode dne, kdy se Jupiter v září přesunul do Vah, jste na světě stále spokojenější. Jediné potíže, které by stály za řeč, může kolem 20. listopadu přinést stacionární Neptun. Hrozí, že zapomenete na veškerou opatrnost a vrhnete do akce, kterou byste jindy sami označili na zbytečné riziko. Poslechněte partnera, který vám to rozmlouvá, a chovejte se rozumně!

Kozoroh

Využijte energie Jupitera, který se už nadobro udomácnil ve vašem sektoru profesní ctižádosti, odkud se stará, abyste za svou námahu dostali patřičnou odměnu. Díky tomu můžete za svého koníčka a další záliby utratit daleko víc, než jste si dovolili dosud. Užijte si podle libosti, ale do rezerv, které máte nachystané pro případ potřeby, raději nesahejte.

Vodnář

Energii, kterou jste v posledních týdnech nashromáždili, se vám podaří uplatnit ve druhé listopadové dekádě. Do vašeho znamení se dostane Mars, který vás přesvědčí, že jsou záležitosti, za které máte bojovat. Přestaňte si namlouvat, že jste slabí a že jsou vaše snahy zbytečné, ale začněte pracovat na tom, na čem vám opravdu záleží. Námaha přiměřená, úspěch jistý!

Ryby

Kromě vlastních starostí se musíte věnovat i řešení potíží, které trápí kamarády. Když za vámi přijdou s tím, že si bez vás se životem neporadí, opravdu si nedělají legraci. Po prvních větách však zjistíte, že jde o problémy, které nezvládnete, a usoudíte, že se do nich plést nebudete. Kamarádovi doporučíte návštěvu odborníka a taky ho k němu doprovodíte.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA