Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 276. den (4.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Znovu se vraťte k tomu, co vašeho miláčka včera tak vyvedlo z míry. Když vám své důvody vysvětlí, usoudíte, že byste na jeho místě jednali stejně.

Býk

Váš vztah potřebuje stabilitu. Obvykle o takových věcech nemluvíte, ale dnes bude vyloženě na místě, když miláčka ujistíte, že se o vás nemusí bát.

Blíženci

Při Luně v Rybách se míjíte i s lidmi, s nimiž se jindy bez problémů domluvíte. Nebude lepší, když se přestanete snažit a necháte je jít svou cestou?

Rak

Za svou práci si nepochybně zasloužíte odměnu. Když se k tomu, aby vám ji dal, nemá nadřízený, budete se muset překonat a velkoryse se odměnit sami!

Lev

Alkoholu se musíte vyhýbat. Kamarádi vám sice tvrdí, že jedna sklenička nic neznamená a že po ní klidně můžete za volat, ale vy jim raději nevěřte.

Panna

Miláčkovi odkývejte všechno, s čím přijde. Může vám to sice připadat nerozumné, ale na to, abyste mu to vysvětlovali, není ta nejvhodnější chvíle.

Váhy

To, co se dnes stane, vás sice překvapí, ale nerozhodí. Zareagujete na to rychle a tak správně, že vás za to dokonce i váš náročný partner pochválí!

Štír

Cokoliv, co vám pomůže v uvolnění, je pro vás přínosné. Pozor si dávejte jen na alkohol, pod jehož vlivem byste si život jen zbytečně zkomplikovali.

Střelec

Od domácích prací vás nikdo neosvobodí. Můžete si však sečíst peníze a pouvažovat, zda byste si alespoň na to nejhorší neměli pozvat odborníky.

Kozoroh

Najednou si říkáte, že by trochu klidnější život nebyl od věci. Dokonce začnete přemýšlet, zda nezměnit práci tak, aby bylo více času a méně stresu.

Vodnář

Zejména dopoledne čekejte potíže na cestách. V takovém případě však nepropadejte panice, ale rovnou do práce zavolejte, že přijdete o chvíli později.

Ryby

Při Luně ve vašem znamení hrozí nesoustředěnost. I když se obvykle volantu nevyhýbáte, měli byste změnit přístup a předat ho někomu spolehlivějšímu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA