Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 4. den (5.1.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Spory, které probíhají v příbuzenstvu, znovu vzplanou. Mohli jste si myslet, že se už všechno vyřešilo, ale teď zjišťujete, že je svátky jen utlumily.

Býk

Merkur, který dnes vstupuje do Kozoroha, vám zásadně ovlivní život. Konečně nastane čas, kdy si autoritu nejen vybudujete, ale taky si ji udržíte.

Blíženci

O seznamování se stále novými lidmi nějak nestojíte. Obvykle máte nové kontakty rádi, ale dnes budete spokojenější doma mezi lidmi, které už znáte.

Rak

Moc dobře vám udělá aktivita, která se provozuje na čerstvém vzduchu. Co kdybyste oprášili brusle a vyzkoušeli, zda se na nich ještě umíte pohybovat?

Lev

Merkur, který se dostává do Kozoroha, od vás vyžaduje odpovědnost za každé pronesené slovo. Uvědomte si to dřív, než něco jenom tak plácnete.

Panna

S lidmi, kteří jsou neustále v pesimistické náladě, neztrácejte čas. Bude lepší, když pozornost obrátíte k těm, kteří si umí život náležitě vychutnat.

Váhy

Merkur, který vstupuje do Kozoroha, vás přinutí, abyste se znovu zamysleli nad fungováním své rodiny. Musíte se rozhodnout a něco zásadního změnit!

Štír

Merkur, který se dostává do vašeho sektoru komunikace, je vyloženě příznivý. Můžete si být jistí, že vás rodina poslouchá a vaše slova bere moc vážně.

Střelec

Po ranním vstupu Merkura do Kozoroha si musíte dávat pozor na každé své slovo. Hlídejte si hlavně sliby, které mají spojitost s penězi a s majetkem.

Kozoroh

Může se stát, že se podruhé rozhodnete vstoupit do téže řeky. Tentokrát jste však bohatší o zkušenosti, takže můžete čekat, že to dopadne dobře.

Vodnář

Vstup Merkura do Kozoroha vás nesmí zmást. Ani pod vlivem jeho energie nesmíte zapomenout, že máte myslet nejdříve na sebe a až pak na ty ostatní.

Ryby

Ráno vstanete a budete se cítit jako na jiném světě. Merkur se přesunul do Kozoroha a vy máte konečně jistotu, že vás okolí vnímá a navíc i poslouchá.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA