Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 7. den (8.1.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Přemýšlíte, zda jste tak unavení nebo zda konečně dostáváte rozum. V každém případě se nepohádáte tam, kde byste si jindy komentář neodpustili.

Býk

Do hádek svých kolegů nezasahujte. Kdybyste byli upřímní, nahlas řeknete, že jsou hloupí oba. Je to pravda, ale je byste tím moc nepotěšili.

Blíženci

Na lidi, kteří vás chtějí motivovat, nedejte. V reálu jim jde stejně jen o to, abyste vy pracovali a oni se zbavili jak veškeré dosavadní odpovědnosti.

Rak

Než se na někoho rozčilíte, chvíli přemýšlejte. Při dnešním rozložení energií hrozí, že se utrhnete na někoho, kdo se vůči vám vůbec neprovinil.

Lev

Člověk, který má pocit, že mu automaticky ustoupíte, se se zlou potáže. Jindy byste to nedělali, ale teď je vám jasné, že mu ustoupit prostě nesmíte.

Panna

Vyhýbejte se Beranům a Kozorohům. Mají se tendenci hádat i kvůli tomu, co byste vy bez větších problémů vyřešili daleko klidněji a navíc i rychleji.

Váhy

Počítejte s trhaným a hodně neklidným spánkem. Neustále přemýšlíte nad svými láskami a přes veškerou snahu si v nich nedokážete udělat pořádek.

Štír

Když si představíte, co jste udělali včera, budete mít hlavu plnou starostí. Už ráno však zjistíte, že to bylo to nejlepší, co jste udělat mohli.

Střelec

Na člověka, který se chce hádat, se díváte naprosto nechápavě. Vy jste plní přátelského přístupu k celému světu a nechápete, proč to on má jinak.

Kozoroh

Kvadratura mezi Merkurem a Marsem provokuje k hádkám. Kdybyste však svého protivníka vyslechli, domluvíte se tak, že k žádné hádce dojít nemusí.

Vodnář

Věnovat se musíte zejména tomu, co vás vůbec nezajímá. Nebude to pro vás sice snadné, ale musíte se překonat. Jinak hrozí opravdu velký problém.

Ryby

Miláček vám neustále vysvětlujte, že vám splní každé přání, které vám jen na očích vidí. Když však řeknete, co chcete a potřebujete, rázem ho to přejde.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA