Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 224. den (12.8.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zejména odpoledne vás čekají samé změny. Na to, že byste šli rovnou z práce domů a tam dělali něco užitečného, zapomeňte. Dnes večer se budete bavit!

Býk

Dopoledne jdete od úspěchu k úspěchu. O všechno, co chcete a co potřebujete, dokážete požádat tak neodolatelně, že vás nikdo nedokáže odmítnout.

Blíženci

Odpoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, jste na roztrhání. Každý chce vědět, co si myslíte o tom, co se děje, a nechápe, že o tom mluvit nechcete.

Rak

Zejména dopoledne važte každé slovo. To, co řeknete, je pro lidi kolem vás neobyčejně důležité. Navíc si to budou ještě hodně dlouho pamatovat.

Lev

Zatímco dopoledne je zejména v práci atmosféra skoro až tísnivá, po poledni se všechno změní. Nadřízený zmizí a vy můžete konečně v klidu pracovat.

Panna

Zejména dopoledne prožijete sice bez zastavení, ale zase s pocitem dobře vykonané práce. Konečně se vám podaří změnit i to, co se zatím nedařilo.

Váhy

Úvahy o tom, že byste si o víkendu zajeli alespoň na chvíli za hranice, jsou velice rozumné, Užijete si společnost svého partnera a rozšíříte si obzory.

Štír

Konečně se všechno srovná a zavládne klid. Vy pak můžete zejména dopoledne využít na návštěvy úřadů a na vyřizování všech obtížných záležitostí.

Střelec

Odpoledne přijde miláček s nápadem, který i vám připadá příliš odvážný. Nakonec se však rozhodnete, že ho v jeho záměrech přece jen podpoříte.

Kozoroh

Podaří se vám prosadit to, co potřebujete. Musíte sice projevovat důslednost a dávat najevo, že neustoupíte, ale to pro vás naštěstí problém není.

Vodnář

Na odpoledne, kdy bude Luna v Blížencích, si domluvte rande s partnerem. Bude překvapený. Už si myslel, že se z vašeho vztahu veškerá romantika vyvanula.

Ryby

Zejména dopoledne je potřeba, abyste své zájmy hájili naplno a bez ohledu na cokoli. Přílišná laskavost a vstřícnost by se vám nevyplatila.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA