Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 174. den (24.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na lidi, kteří si hledají argumenty, kterými by vás vyvedli z míry, se neohlížejte. Pro vás bude daleko lepší, když si půjdete dál důsledně po svém.

Býk

Luna ve vašem znamení vám dává skvělý organizační talent. K jeho uplatnění je potřeba, aby vás vaše okolí poslouchalo a hlavně zbytečně neoponovalo.

Blíženci

Venuše ve vašem znamení vás nutí k nákupu oblečení, které byste jindy považovali za velice odvážné. Dnes však zkonstatujete, že vám opravdu sluší.

Rak

Den věnujte kromě práce i zábavě a nějaké příjemné aktivitě. Kdybyste měli šanci na návštěvu nějaké výstavy, bez váhání vyrazte. Bude to moc fajn.

Lev

Luna v Býku vás nutí odpovědně přemýšlet o penězích. Kdybyste se rozhodli, že vsadíte na šetrnost a omezíte utrácení pro radost, bude to lepší.

Panna

Luna z Býka vám může přinést nabídku na cenově výhodnou dovolenou v cizině. Kdyby to šlo, měli byste se pro ni co nejrychleji a bez váhání rozhodnout.

Váhy

Když vás Luna z Býka nutí, abyste si koupili něco na sebe, neměli byste se jejímu vlivu bránit. To, co koupíte, bude klasické a dlouho vám to vydrží.

Štír

To, že se vaše aktuální potíže vyřeší hladce a rychle, se bohužel nestane. Právě dnes zjistíte, že se celá věc potáhne ještě několik týdnů.

Střelec

Při Luně v Býku máte pocit, že se všechno vyvíjí daleko pomaleji, než by mělo a než by se vám líbilo. Zase si ale můžete vychutnat klidnou atmosféru...

Kozoroh

Při Luně v Býku byste mohli s miláčkem vyrazit na místo, které je vám oběma obzvláště drahé. Trocha romantiky vám udělá opravdu moc dobře.

Vodnář

V práci to s aktivitou nepřehánějte. Když se budete v mysli zabývat především tím, co se týká vašeho osobního života a soukromí, bude to lepší.

Ryby

Při Luně v Býku dokážete komunikovat tak, aby vás vaše okolí bralo opravdu vážně. Využijte šanci a domluvte si všechno, co si domluvit potřebujete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA