Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 180. den (30.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

K dětem, které přinesou vysvědčení, se chovejte velkoryse. Když si vzpomenete na svá mladší léta a představíte si sami sebe na jejich místě, půjde to.

Býk

V práci se připravte na hodně náročnou atmosféru. Všichni chtějí, abyste se vyjadřovali k tomu, co se děje, a nikdo nechápe, že se vám nechce.

Blíženci

Zejména v podvečer byste si měli dávat pozor na zbytečné výdaje. Nedostanete se tak do situace, kdy byste nejdříve utráceli a pak toho upřímně litovali.

Rak

Atmosféra konce roku vás vyloženě dojímá. Oslavu jste sice neplánovali, ale přesto nakonec seberete děti a vyrazíte s nimi na pořádnou zmrzlinu.

Lev

Luna v Raku vás dostává do situací, v nichž hrají velkou roli emoce a city. Právě proto musíte našlapovat opatrně a nikoho zbytečně nezranit.

Panna

O některých lidech byste informace shánět neměli. Bude lepší, když všechno necháte volně běžet. Podstatné a nutné novinky se k vám dostanou i tak.

Váhy

Konec školního roku zvládnete bez problémů. Dokonce dokážete zmírnit reakce svého partnera, který má pocit, že by děti zasloužily pokárat.

Štír

Hrozí, že si na nastávající prodloužený víkend vymyslíte úkoly, které se přes veškerou snahu stihnout nedají. Zkuste se trochu držet na uzdě!

Střelec

Když se chcete rozčilovat, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Zejména na silnici čekejte zmatek, se kterým ani váš zvýšený hlas nic neudělá.

Kozoroh

Konec školního roku bude velice příjemný. Kdybyste se navíc rozhodli, že děti i s partnerem vyvedete na večeři, je to neobyčejně dobrý nápad.

Vodnář

Když někomu nerozumíte, neodsuzujte ho, ale snažte se ho pochopit. Bude to celkem snadné. Chytíte konec nitě a pak už jen půjdete po stopě.

Ryby

To, že jste v určité oblasti opravdu dobří, přiznají i lidé, kteří vás moc nemusí. Jejich pochvaly si vychutnejte. Jsou opravdu upřímné a pravdivé.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA