Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 176. den (26.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nesvádějte na osud to, co vzniklo jako důsledek vašeho špatného rozhodnutí. Když dnes dostanete šanci k nápravě, měli byste se jí bez váhání chopit.

Býk

Naděje na vylepšení vašich vztahů jsou neobyčejně vysoké. Je ale potřeba, abyste byli k miláčkovi upřímní stejně, jako je on upřímný k vám.

Blíženci

Luna ve vašem znamení vám vrátí lehce pošramocený smysl pro humor. Dnes navíc dokážete žertovat tak, aby se nikdo nezlobil, ale všichni se jen smáli.

Rak

Obvykle máte společnost rádi, ale dnes budete spokojenější sami doma. Při Luně v Blížencích všichni mluví tak, že se vy ke slovu nemáte šanci dostat.

Lev

I když máte pocit, že jsou obavy z dalšího vývoje situace opodstatněné, připouštět si je nemusíte. Je to daleko lepší, než to na první pohled vypadá.

Panna

Veškeré oslavy, na něž vyrazíte, dopadnou skvěle. Luna je sice v upovídaných Blížencích, ale vy s nimi dokážete bez problémů v komunikaci držet krok.

Váhy

Inspirace, kterou vám pro váš další život poskytne setkání s přáteli, je opravdu nenahraditelná. Právě proto byste měli takové šance naplno využít.

Štír

Luna v Blížencích vás nerozhodí. Lidé se svérázným smyslem pro humor, který v nich aktivuje, vás přitahují. Užijete si s nimi den plný skvělé zábavy.20.6 - PondělíNabídky na společnou dovolenou berte s rezervou. Když se už rozhodnete, že pojedete, měli byste se taky dohodnout, jak si rozdělíte nutné výdaje.

Střelec

I vy si jednou můžete užít neděli, kdy budete sedět, číst si a vůbec si užívat začátku krásného léta. Když k tomu stáhnete i partnera, bude to skvělé!

Kozoroh

Harmonická Luna z Blíženců přeje seznamování se zajímavými lidmi. Pokud hledáte někoho, kdo vám obohatí život, budete ho mít neobyčejně blízko.

Vodnář

To, co vám partner říká, berte opravdu vážně. Když se při své řeči usmívá a žertuje, měli byste se zamyslet ještě hlouběji a přemýšlet zodpovědněji.

Ryby

To, že nakupujete v akci a tím šetříte, je chvályhodné. Dejte si však pozor, abyste zdánlivě výhodně nenakoupili něco, co tak výhodné zdaleka není.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA