Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 175. den (25.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Ve svůj prospěch se vám podaří obrátit situaci, která dosud vypadala velice nepříznivě. Dnes zjistíte, že jste si ve skutečnosti hodně pomohli.

Býk

S minimem námahy dokážete zvládnout i to, co je pro všechny ostatní nepřekonatelné. Večer za to zaplatíte únavou, ale to vám zase tak vadit nebude.

Blíženci

Na grilování a podobných akcích si hlídejte to, co jíte. Když o něčem dopředu víte, že by vám to neudělalo dobře, musíte dokázat slušně odmítnout.

Rak

Dostáváte se do situací, kdy vám mají sklon poroučet lidé, kteří na to v žádném případě nemají právo. V takovém případě se musíte nahlas ozvat.

Lev

Klidně nechejte partnera, aby si užíval počínajícího léta. Vy si pak naordinujte klid podle svých představ a vychutnejte si zaslouženou pohodu.

Panna

Sny vašeho miláčka, s nimiž se vám svěřuje, se poslouchají krásně, ale s realitou mnoho společného nemají. Zejména odpoledne se jimi opít nenechejte.

Váhy

Když zjistíte, že jste na něco zásadního zapomněli, měli byste to co nejrychleji napravit. A když zjistíte, že je to nutné, klidně se i omluvte.

Štír

Vztahům, ve kterých dostanete velkorysou druhou šanci, se raději vyhýbejte. Nedopadlo by to dobře. Staré problémy by mezi vámi zůstaly a nové přibyly.

Střelec

S lidmi, kteří mají pocit, že disponují patentem na pravdu, neztrácejte čas. O svých názorech byste je přesvědčovali dlouho, a bylo by to marné.

Kozoroh

S údivem pozorujete lidi, kteří se ženou velkou rychlostí do průšvihu. Nesnažte se jim to rozmlouvat. Mohli byste se snažit, ale k ničemu by to nebylo.

Vodnář

Žárlivé poznámky svého partnera si neberte osobně. Když si uvědomíte, že vás jimi chce jenom vyprovokovat k nerozumným řečem, bude to lehčí.

Ryby

To, že se hned ráno zamilujete, se stát může. Pokud však máte zbytky zdravého rozumu, nechejte si to zatím pro sebe. Ještě nevíte, jak to dopadne.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA