Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 177. den (27.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při Luně v Blížencích budete mluvit víc, než je zdrávo. Naštěstí situaci vyhodnotíte tak, abyste neřekli nic, co by ty ostatní naštvalo nebo urazilo.

Býk

Informace se začnou skládat tak, abyste pochopili, proč jste museli prožít něco, co vám dosud nedávalo smysl. Konečně budete mít jasno!

Blíženci

Luna ve vašem znamení vás dopoledne vyžene na poradu nebo na nějaké jiné podobné jednání. Naštěstí pro vás tam dokážete mluvit jako skutečná kniha!

Rak

O spoustě věcí začněte přemýšlet zcela jinak, než dosud. I změny, kterých jste se zatím obávali, přivítáte s nadšením a hlavně naprosto bez obav.

Lev

Lidi, kteří vás varují před nějakým rozhodnutím, bedlivě vyslechněte. Forma jejich řečí nemusí být sice bezvadná, ale obsah za zapamatování stojí!

Panna

Za to, že ráno někomu velice upřímně vynadáte, se nestyďte. Když budete objektivní, přiznáte, že si dotyčný takovou lekci už hodně dávno zasloužil.

Váhy

Všechno, co je potřeba rozhodnou, rozhodujte co nejrychleji. Bude to lepší, než kdybyste do nekonečna přemýšleli a pak stejně zvolili první možnost.

Štír

Když vám partner nechce něco dovolit, měli byste jeho stanovisko vzít v úvahu. Nechce vás omezovat, ale na rozdíl od vás je daleko opatrnější.

Střelec

Opravdu nejste na světě proto, abyste plnili přání ostatních. Když se ale rozhodnete, že budete někomu pomáhat ze své vůle, je to něco jiného.

Kozoroh

Na lidi, kteří vás pořád jen poučují, reagujte s rozumem. Když se s nimi budete hádat, k ničemu to nepovede. Budou se akorát hodně dobře bavit.

Vodnář

Některé záležitosti můžete vzdát s tím, že v nich stejně nebudete mít štěstí, ale láska k tomu nepatří. Pro tu udělejte všechno, co je ve vašich silách!

Ryby

Při Luně v Blížencích musíte aktivovat svůj smysl pro humor. Když budete na i sporné nápady lidí ze svého okolí reagovat úsměvem, bude to lepší.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA