Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 325. den (22.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Slunce, které vstupuje do Střelce, vás zahrne neskutečným množstvím energie. Konečně budete jasně vědět, co chcete a jak to hodláte udělat.

Býk

Vstup Slunce do Střelce vás nutí k zásadní změně přístupu k finančním závazkům. Když přijdete na to, že je převedete do jedné banky, bude to rozumné.

Blíženci

V posuzování toho, co se zejména pracovním kolegům nepodařilo, se snažte nebýt osobní. Když ji to vytknete objektivně a suše, bude to účinnější.

Rak

Vstup Slunce do Střelce odstartuje vaši pracovní aktivitu. Vrátíte se k tomu, co se vám zatím nedařilo, a rozhodnete se, že to přece jen zvládnete.

Lev

Když usoudíte, že vás v životě už nic nemůže překvapit, jste na zásadním omylu. Hned dopoledne se stane něco, co vás přiměje k zásadní změně názoru.

Panna

Slunce, které vstupuje do Střelce, obrací vaši pozornost k rodině. Usoudíte, že budete muset zejména na ratolesti dohlížet soustředěněji, než dosud.

Váhy

Slunce, které se dostává do vašeho sektoru komunikace, vám dává odvahu. Hádat se sice nechcete, ale když není zbytí, svůj názor obhájit dokážete.

Štír

O nápadech, které vás ohledně rodinné finanční situace napadnou, přemýšlejte důkladně. Když je uskutečníte, zachráníte nejen sebe, ale i pár dalších.

Střelec

Než dáte práci z ruky, ještě jednou si ji zkontrolujte. Ve spěchu byste mohli udělat chyby, které by sice nebyly fatální, ale za něž byste se styděli.

Kozoroh

Slunce, které se dostává do Střelce, vám trochu komplikuje život. I když byste chtěli a potřebovali, dostatečný čas na přemýšlení a rozhodování nemáte.

Vodnář

Slunce, které se dnes dostává do Střelce, zásadně vylepší váš život. Nuda, které jste se báli, mizí v nenávratnu. Místo ní nastupuje aktivita a pohoda.

Ryby

Vstup Slunce do Střelce vás zbavuje veškeré opatrnosti. Dobře víte, co byste měli udělat, taky víte, že dáte přednost tomu, co považujete za správné.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA