Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 76. den (18.3.2023)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Přátelsky se k vám chovají i lidé, s nimiž jste se dosud nedohodli. Usoudíte, že se sice můžete lišit v názorech, ale celkově si rozumět budete.

Býk

Zejména odpoledne byste si měli hlídat emoce. Za volantem se můžete rozčilit, ale najevo byste to dávat neměli. Nechcete si přece kazit vlastní děti!

Blíženci

I když vám někdo opravdu nesedne, nesmíte mu to dát najevo. Kdybyste usoudili, že se k němu nedokážete chovat normálně, raději se mu vyhněte.

Rak

Je potřeba, abyste pečlivě dodržovali veškeré předpisy. Důležité je to zejména za volantem. Chráníte tím sebe a zároveň pozitivně působíte na děti.

Lev

Luna ve vašem partnerském sektoru vás nutí k posilování vazeb mezi vámi a miláčkem. Co kdybyste někam pozvali a dali tak vaší lásce nové podněty?

Panna

Role, kterou ve vašem životě hrají přátelé, je důležitější, než jste si dosud mysleli. Možná byste je měli poslouchat víc, než je posloucháte.

Váhy

Luna z Vodnáře vám dává šanci na zajímavá seznámení. Lidi, které poznáte, berte vážně. Pár z nich vás bude provázet po další dlouhý kus života.

Štír

Zejména odpoledne si dávejte pozor za volantem. Když si uvědomíte, že i vy nemusíte být pokaždé všude na čas a můžete se zpozdit, bude to vynikající!

Střelec

Sliby, které vám váš miláček dává, berte jako něco, na čem se dá stavět. Pokud to uděláte, můžete si být jistí, že toho teď ani jindy litovat nebudete.

Kozoroh

Intuici byste měli věřit víc, než dosud. Když vám říká, že jsou boje, které ještě nemáte vzdávat, ale které máte dotáhnout do konce, taky to udělejte.

Vodnář

Luna ve vašem znamení vám odpoledne přinese překvapení. Zjistíte, že původně plánovaná večerní akce sice padla, ale místo ní se vám nabízí jiná a lepší.

Ryby

Když vás chytí rýma, neříkejte si, že to nic není. O tom, že byste své potíže přecházeli, ani neuvažujte. Své zdraví musíte brát neobyčejně vážně!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA