Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 36. týden (3.9.2018 - 9.9.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Úvahy o tom, jak svého miláčka změnit, abyste spolu lépe vycházeli, se raději odpusťte. Výsledek by byl neobyčejně negativní a kromě hádek by vám to nic nepřineslo.

Býk

Konečně pochopíte, jak s ním jednat, aby si z vás neutahoval, ale bral vás vážně-je to velice snadné. Může vás jen mrzet, že vás to nenapadlo dřív.

Blíženci

Mluví s vámi o spoustě nepodstatných záležitostí, ale tu podstatnou neotevře. Pokud chcete a potřebujete, aby se o ní mluvilo, musíte s ním začít vy sami.

Rak

Počítejte s hodně náročnou sobotou. Oba jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Marsem, a oba jste si schopni říct víc, než je rozumné a prozíravé.

Lev

Než se o něm něco dozvíte, bude to práce téměř detektivní. Naštěstí patříte k lidem, kteří se umí soustředit nejen na to, co je vidět, ale i na to, co je pod povrchem.

Panna

Na poslední chvíli dohání něco, co mohl mít už dávno hotové. Nerozčilujte se, znáte ho dlouho a víte, že jakékoli komentáře z vaší strany nemají cenu.

Váhy

Představa života, kdy se nebudete hádat, ale na všem se rozumně domluvíte, patří do říše snů. S někým jiným by se vám to možná podařilo, ale s Beranem to fungovat nebude.

Štír

To, co říká, nezní příliš přesvědčivě, může vám sice vysvětlovat, že nemá starosti, ale vám instinkt říká něco naprosto jiného. Nedejte se odradit a pátrejte dál!

Střelec

V jeho společnosti se musíte ovládat. Jakmile řeknete něco, co se mu nebude líbit, nebo co dokonce vyhodnotí jako urážku, uvidíte, jak vypadá peklo v přímém přenosu.

Kozoroh

Jsou věci, do kterých šlápnout nejen můžete, ale i musíte. Je nutné, abyste jednali rozhodně! Beran patří k lidem, kteří si podobného jednání váží a umí ho ocenit.

Vodnář

Jeho touha po svobodě pro vás aktuálně žádný vážný problém není. Při vaší povaze a vašem přístupu k životu mu navíc můžete garantovat, že s ním ani v budoucnosti problém mít nebudete.

Ryby

Neustále má pocit, že byste jako rodina měli víc slavit. Vy s ním sice moc nesouhlasíte, ale nakonec usoudíte, že byste to měli alespoň vyzkoušet.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA