Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 30. týden (22.7.2019 - 28.7.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Ve čtvrtek, kdy se Merkur v Raku točí do přímého chodu, se s jeho rodiči raději nehádejte. Mohli byste se o sobě dozvědět víc, než je zdrávo. Radost by vám to neudělalo.

Býk

V jeho společnosti je vám vyloženě dobře. Konečně nemusíte myslet jen na práci a na povinnosti, ale můžete si užívat všech radostí, které vám život skýtá.

Blíženci

Čekání na to, že bude dost inteligentní, aby ocenil to, co pro něj děláte, se může dost protáhnout. Zatím si vašich aktivit, vyvíjených v jeho prospěch, moc neváží.

Rak

Na to, abyste mu vyznávali lásku, nemáte kapacitu. Momentálně máte hlavu plnou příprav na dovolenou, která stejně jako každý jiný rok zůstaly jen na vás.

Lev

Vůči svému partnerovi se nevymezujte, nepřineslo by vám to nic dobrého. Když vydržíte do nedělního poledne, vrátí se mezi vás pohoda sama.

Panna

To, co s ním provozujete, se nedá označit jinak, než jako citové vydírání. Když vám to řekne, nerozčilujte se, ale přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu.

Váhy

Když na dovolené navrhne, že byste si mohli zajít někam za kulturou. Zázrak je už jenom to, že si uvědomil, že by se vám něco takového mohlo líbit.

Štír

Vysvětlete mu, že jsou chvíle, kdy nemá cenu riskovat. Může to sice brát jako šanci, jak se zviditelnit, ale na nemocničním lůžku si moc popularity neužije.

Střelec

Než začnete uvažovat o vztahu, přemýšlejte. Je otázka, zda je Beran ten, který je vám schopný poskytnout vztah, který by vám vyhovoval.

Kozoroh

Ve čtvrtek, kdy se Merkur v Raku otáčí do přímého chodu, si s ním můžete promluvit. Kupodivu vás bude poslouchat a dokonce na vaše slova i zareaguje!

Vodnář

Především je potřeba, abyste si to, co vám říká miláček, správně přeložili. Když se dozvíte, že něco nejde, berte to tak, že se do toho vašemu Beranovi vůbec nechce.

Ryby

Jsou věci, k nimž se musíte vyloženě přemlouvat. Bohužel k nim patří i návštěva u rodičů vašeho partnera, jemu se k nim chce a vám ne.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA