Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 32. týden (5.8.2019 - 11.8.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Neustále máte pocit, že vy se sice snažíte, ale váš partner vaše snahy na každém kroku brzdí. Možná by pomohlo, kdybyste se nejdříve domluvili, co chcete dělat, a pracovat na tom začali až pak.

Býk

Musíte počítat jeho výchovou, jejíž důsledky se mu pořád ještě nedaří překonat. Když ho doma vychovali v tom, že se city neprojevují, nemůžete čekat, že se to v něm najednou zlomí.

Blíženci

Konečně se máte šanci bavit podle svého gusta. Co kdybyste se tak překonali, zapomněli na všechno a vypravili se na nějaký pěkný hudební festival?

Rak

Klidně se ho zeptejte, proč má pocit, že byste mu měli s něčím pomáhat. Opravdu není důvod, abyste dělali něco, za co pak slízne smetánku on.

Lev

Když se rozhodne, že vás bude provokovat, moc se mu to nepodaří. Vás budou všechny pokusy, které v tomto směru podnikne, jedině dobře bavit.

Panna

Když se dozví, že něco musíte mít, protože to móda vyžaduje, spolehlivě se na to vykašle. Nesnáší pocit, že mu někdo diktuje, co má dělat.

Váhy

Když vás začne chválit, měli byste zpozornět. Pravděpodobně to nedělá proto, že by si vás tak cenil, ale proto, že po vás něco chce.

Štír

Jsou věci, které musíte nejdříve důkladně promyslet a až potom je představit svému miláčkovi. Tím, co mu říkáte a navrhujete, si musíte být v první řadě jistí vy sami.

Střelec

Překvapí vás svou vnímavostí. Když se s ním dáte do delší řeči, pochopíte, že tvrďák, za něhož jste ho dosud měli, je jenom dobře zvládnutá póza.

Kozoroh

V pořádku není lautr nic - dokonce do té míry, že jste na svého partnera pořádně naštvaní. On se vám sice snaží vysvětlit, že za to nemůže, ale vy mu moc nevěříte.

Vodnář

Pletky, které dosud váš miláček měl, jsou věcí dávno minulou a vy se jich bát nemusíte. Od té doby, co jste se v jeho životě objevili vy, nemá na žádné bokovky ani čas, ani energii.

Ryby

Ve vašem vztahu panuje pohoda. Je to mimo jiné i tím, že se v případě potřeby nestydíte a svého až moc aktivního Berana si dokážete náležitě srovnat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA