Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 34. týden (19.8.2019 - 25.8.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Stojí to opravdu za to, krásné dny, kdy bylo Slunce ve Lvu, a vy se bavili, sice skončily, ale to vám ani trochu nevadí. Teď začínáte přemýšlet nad dalším společným životem a je to jízda!

Býk

Zní to skoro paradoxně, ale je to tak. Připravte se na týden, kdy vám dvěma nejvíce uškodí právě ti, co se prohlašují za nejlepší kamarády.

Blíženci

Pokud se chcete domluvit na něčem důležitém, musíte to zvládnout do středečního večera. Pak se Merkur přesune do Panny a vy začnete hledat chyby i tam, kde nejsou.

Rak

Vas Beran na vás nikdy nezapomene! Může se o to snažit, může o tom mluvit jako o hotově věci, ale ve skutečnosti se k vám bude vracet stále dokola.

Lev

Hlavně si dejte pozor, abyste s ním nezačali mluvit o svých snech. Usoudil by, že tak sníte jen proto, že máte málo práce, a hbitě by vám nějakou přidal.

Panna

Na jeho žhavé pohledy se pokuste nereagovat. Pokud mu na vás opravdu záleží, měl by sebrat odvahu a sám vám říct, co chce a co čeká.

Váhy

Jakmile vám začne radit, musíte ho zarazit. Když mu jednou dovolíte, aby si myslel, že vás ovlivňuje, bude to dělat už napořád.

Štír

Dalo by se říct, že si koledujete o problém. Když si budete ze svého Berana dělat stále legraci, dožijete se jednou chvíle, kdy si ji udělá i on z vás-a pak to bude stát za to!

Střelec

Když se mu něco nepovede, nechejte to raději bez komentáře. Bude to lepší, než kdybyste mu vytýkali něco, za co z valné části nemůže a co se už stejně nezmění.

Kozoroh

Opravdu nevíte, zda se máte kvůli jeho náhledům na život zlobit nebo rozčilovat. S tím, že si Beran myslí, že ostatní jsou na světě k tomu, aby mu sloužili, však nic nenaděláte.

Vodnář

Pracovní tempo, které jste nasadili, je opravdu zběsilé. Když vám Beran říká, že se k sobě máte chovat ohleduplněji, měli byste ho poslouchat, opravdu si nevymýšlí.

Ryby

Z toho, co vám říká, se hroutit nemusíte. Při bližším zkoumání zjistíte, že skutečnost není zdaleka tak dramatická jako to, co vám líčí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA