Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 35. týden (26.8.2019 - 1.9.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Pocit, že se nedokážete domluvit, je sice silný, ale není pravdivý. Kdybyste dialog uskutečnili hned v pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, šlo by to bez problémů.

Býk

Když říká, že jste jeho dobrá duše, vůbec si nedělá legraci. Naopak si velice dobře uvědomuje, před kolika průšvihy ho vaše existence zachránila.

Blíženci

Neustále vám vysvětluje, co máte dělat a jak se máte chovat. V neděli nevydržíte a zeptáte se, proč se tak nechová sám a nejde vám příkladem.

Rak

Pocit, že si s Beranem nerozumíte, není tak zcela na místě. Zásadní problém je jen v tom, že stejné věci oba označujete různými slovy.

Lev

Tempo, které si navzájem vnucujete, vám nic dobrého ani pozitivního nepřináší. Naopak vede ke stavu, kdy se budete hádat, i když vlastně ani nevíte, proč se hádáte.

Panna

Opravdu nemusíte vědět o všem, co se v jeho životě děje. Spokojte se s tím, co vám rád a dobrovolně přizná-i tak toho bude až nad hlavu...

Váhy

Rozpory, které mezi vámi jsou, se vám podaří vyřešit. Je jen potřeba, abyste si oba uvědomili, že právě to chcete a potřebujete.

Štír

Představa, že se z něj stane váš osudový partner, se vám sice líbit nemusí, ale patrně to tak bude. Váš Beran vás sice může na jednu stranu rozčilovat, ale na druhou vás neskutečně zajímá...

Střelec

V době, kdy Slunce prochází Pannou, si ani jeden z vás moc neužije. Váš Beran má plné ruce práce a vy zase pořád dokola vysvětlujete dětem, že to školy se prostě musí...

Kozoroh

Na miláčka moc netlačte, nedopadlo by to dobře. Váš nápad by mohl být sice skvělý, ale on by ho bral jako tlak, vůči kterému se musí energicky vymezit.

Vodnář

Představy, které jste o vašem vztahu měli, narazí na realitu. Usoudíte, že váš miláček je sice pořád fajn, ale že vás taky umí řádně překvapit.

Ryby

Počítejte se sníženou mírou energie-naštěstí máte partnera, na kterého můžete přehrát všechno, do čeho se vám nechce. Udělá to rád, s chutí a dokonce i s láskou.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA