Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 31. týden (29.7.2019 - 4.8.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Možná by bylo lepší, abyste všechno rozhodovali sami. Když partnera seznámíte až s výsledkem, bude spokojený a uzná, že jste mu ušetřili zbytečné nervy a práci.

Býk

Pochopíte, co vám dává, a rozhodnete se, že to přijmete. Je vám jasné, že život s ním snadný nebude, ale zase se nemusíte bát, že se budete nudit.

Blíženci

Překvapí vás, jaké starosti si dělá s něčím, co může jen těžko ovlivnit. Pokoušíte se mu vysvětlit, že je to zbytečné, ale on vás vlastně vůbec neposlouchá.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Vahách, budete mít samé problémy. Za nic sice nemůžete, ale musíte je řešit a musíte v tom plavat nejlépe, jak dokážete.

Lev

Když vám vysvětluje, že nemáte naletět na zdánlivě výhodné nabídky, ví, o čem mluví. Nahlas to sice nikdy nepřizná, ale sám na to naletěl taky.

Panna

Vůbec mu nerozumíte. Na to, že rychle mluví, jste si už zvykli, momentálně se však musíte srovnat s tím, že má rychlé a přelétavé i myšlení.

Váhy

Rozpory, které jsou mezi vašimi rodiči a partnerem, neřešte. Klidně řekněte, že jsou dost staří, aby to zvládli bez vaší pomoci sami.

Štír

O tom, že vám to opravdu sluší, nepochybujte. Váš Beran má sice spoustu ironických poznámek, ale to jsou výroky, které opravdu nemusíte brát vážně.

Střelec

Děláte opravdu to, co chcete, nebo to děláte jen proto, abyste svého Berana naštvali? Než se rozhodnete, že budete pokračovat, měli byste mít v odpovědi na tuto otázku jasno.

Kozoroh

Využijte energie Merkura, který je až do nedělního večera ve vašem partnerském sektoru, a rozumně si s ním promluvte. Během několika minut tak vyřešíte to, co vám dosud dělalo jen potíže.

Vodnář

V pondělí a v úterý se bez problémů domluvíte téměř na všem. Dokonce i váš tvrdohlavý miláček pochopí, že jsou chvíle, kdy je lepší ustoupit, než pokračovat v boji.

Ryby

Váš partner má pocit, že byste spolu měli lámat rekordy, Vy mu zase chcete dokázat, že svůj půvab má i odpočinek. Najdete kompromis, nebo se kvůli tomu budete hádat?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA