Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 09. týden (24.2.2020 - 1.3.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Oba přemýšlíte, jak by měla vypadat skutečná láska. A ani jednoho z vás nenapadne, že by právě mezi vámi dvěma neměla ta skutečná láska, co hory přenáší, být.

Býk

S partnerem je to celkem snadné. Na tom, co je potřeba udělat, se dokážete domluvit bez problémů a tak, abyste byli s výsledkem oba spokojení.

Blíženci

Než dostane rozum, bude to chvíli trvat. Pokud však budete chtít, aby se choval tak, jak si představujete, budete zklamaní, toho nedosáhnete nikdy.

Rak

Jste v pohodě a o pohodu se staráte i svému Beranovi. Skvěle proběhne zejména víkend, který strávíte v pohodě a ve velice příjemné atmosféře.

Lev

Čekání na to, až vám miláček řekne, co zamýšlí s vaší budoucností, vám zabere spoustu času. Možná byste se měli celé záležitosti ujmout sami a ožehavé téma otevřít.

Panna

Je potřeba, abyste se ve všem, co se vašeho vztahu týká, rozhodovali pouze na základě faktů. Když do toho zamícháte emoce, dobře to nedopadne.

Váhy

Když zjistíte, že vás miláček rozčiluje, snažte se zareagovat s rozumem. Tím, že se rozčilíte ještě víc, než on, nepomůžete nikomu a ničemu.

Štír

Na to, až začne sdílet vaše hodnoty, čekáte dlouho a marně. V tomto týdnu spíše zjistíte, že se v tomto směru začínáte jeden od druhého čím dál víc vzdalovat.

Střelec

Těšte se na hodně příjemný víkend! Pokud chcete, aby byl ještě příjemnější, domluvíte si na sobotu bowling nebo jinou akci s přáteli.

Kozoroh

S vaším miláčkem to není zdaleka tak snadné, jak to vypadá. Pokud jste si dosud mysleli, že vám vždycky ustoupí, musíte se smířit s tím, že se vám to občas i nepodaří.

Vodnář

Když vás něco nebaví, smiřte se s tím a stejný postup doporučte i miláčkovi. Musí vědět, že s ním sice jeho oblíbený sport vyzkoušet můžete, ale líbit se vám stejně nezačne.

Ryby

Jsou věci, které ani kvůli němu udělat nedokážete. Měli byste ho na to ale upozornit dřív, než začne s vaší aktivitou počítat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA