Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 10. týden (2.3.2020 - 8.3.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Opravdu není důvod, abyste svému miláčkovi vysvětlovali každý svůj krok. Bude naprosto stačit, když se nakonec zatváříte vážně a seznámíte ho s výsledkem, k němuž jste dospěli.

Býk

Všechno, na co jste tak dlouho čekali, se konečně blíží ke konci. Vy jste spokojení a Beran je tím, že doba čekání končí, vyloženě nadšený!

Blíženci

Vaše pocity jsou velice rozporuplné. Na jedné straně si říkáte, že ho milujete nade vše, na druhé si představujete krásy svobodného života, kdy by na vás nedohlížel

Rak

Na člověka, který vám radí, abyste mu ve sporu ustoupili, se díváte opravdu zle. Můžete mu klidně říct, že jste to už několikrát udělali, ale nikdy vám to nic dobrého nepřineslo.

Lev

Požadavky, které na sebe vzájemně máte, jsou v reálném životě naprosto nesplnitelné. Čím dříve si to dokážete uvědomit, tím lepší to mezi vámi bude.

Panna

To, že přijde z práce rozčilený, je naprosto normální. Vy se však na rozdíl od dřívějších dob nerozčilujete, ale v klidu počkáte, až vychladne.

Váhy

To, že vám v předjaří chybí energie, roli nehraje. Váš miláček jí má pořád ještě tolik, že spoustu toho, na co vám síly nestačí, udělá sám.

Štír

V neděli se s ním do hádek raději moc nepouštějte. Váš Beran má tendenci dělat a říkat věci, kterých pak bude sice litovat, ale které zpět nikdy nevezme.

Střelec

Jde o týden, kdy se v jeho náladě nevyznáte, i kdybyste opravdu moc chtěli. Potíž je navíc v tom, že se v ní nevyzná ani váš Beran sám.

Kozoroh

Než mu ustoupíte, dobře si to rozmyslete, možná by bylo lepší, kdybyste trvali na svém. Je to spolehlivá cesta k tomu, aby si vás Beran konečně začal náležitě vážit.

Vodnář

Pokud má Beran pocit, že stačí, aby se před vámi blýsknul svými známostmi a vy padnete, velice rychle zjistí, že se spletl. Vy před nikým padat nechcete a nebudete!

Ryby

Oba prožíváte období, které je pro vás hodně náročné. Kdybyste se rozhodli, že ho zvládnete spolu, bude to skvělý základ pro vaše další společné dny.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA