Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 28. týden (6.7.2020 - 12.7.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se rozhodnete, že si s ním začnete znovu, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Pokud usoudíte, že si tím jen vracíte do života stres, jehož jste se už jednou zbavili, bude to snad jasné.

Býk

Hlavně se nenechejte strhnout k panice! To, že miláček přijde s tím, že se na vás určitě valí nějaká nezvladatelná hrůza, ještě neznamená, že to tak opravdu dopadne.

Blíženci

Jde o týden, kdy máte podstatně více starostí, než by se vám oběma líbilo. Naštěstí máte vedle sebe Berana, který vás nutí k fyzickému pohybu a tím vám alespoň trochu vylepšuje náladu.

Rak

Čím více času si na sebe navzájem najdete, tím to bude lepší. Oba potřebujete mít jistotu, že ten druhý je na světě především pro vás.

Lev

V pondělí, kdy je Luna v jeho znamení, se s ním raději nehádejte. Beran by vám vytkl nejen to, co pravda je, ale hlavně to, co pravda není...

Panna

Konečně máte šanci, aby se před vámi otevřela jeho minulost. Zpočátku si budete myslet, že si vymýšlí, ale pak pochopíte, že všechno, co říká, je pravda.

Váhy

Zejména v pondělí bude plný energie a chuti měnit všechno od základů. Vy mu pak budete vysvětlovat, že je to od něj sice velice hezké, ale že to opravdu není potřeba...

Štír

Než se rozhodnete, že ho po dlouhé době vyhledáte, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Na to, abyste poslouchali, jak vám Beran vyčítá vaše dávné rozhodnutí, je váš čas až příliš drahý.

Střelec

Je opravdu zbytečné, abyste se hádali tam, kde zrovna nemusíte. Ještě lepší by byl stav, kdy byste se s partnerem dokázali domluvit na ničím nepodmíněné spolupráci, Zkuste to a uvidíte!

Kozoroh

Než se rozhodnete, že spolu začnete podnikat, přemýšlejte. Pokud si myslíte, že budete oba pracovat naplno, je to omyl. Vy budete pracovat a Beran bude reprezentovat.

Vodnář

Jsou věci, které mu musíte opakovat stále dokola. Momentálně by měl vědět, že z ruky nesmí dát žádné originály dokumentů, ale jenom jejich kopie.

Ryby

Může se sice rozhodnout, že vás obdaří úkoly, ale vy byste mu na to neměli skočit. Klidně řekněte, že máte své práce dost a té jeho se věnovat nemůžete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA