Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 29. týden (13.7.2020 - 19.7.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když máte možnost promluvit ve prospěch kolegy ze stejného znamení, bez váhání to udělejte. Dnes to z vaší strany sice vypadá jako nerozumná velkorysost, ale pak budete rádi, že jste to udělali.

Býk

K wellness pobytu ho nepřemluvíte,má dojem, že je to zbytečné pohodlí, které by ho nebavilo. Když si ho budete chtít dopřát, musíte vyrazit sami a jeho nechat doma.

Blíženci

Historky o jeho minulosti a bouřlivém mládí vás nepřekvapí. Všechno podstatné vám řekl sám a vy jste zjistili, že to bylo skoro ještě horší, než se povídá.

Rak

S vaším partnerem to není jednoduché. Hrozí, že se proti vám začne vymezovat způsobem, který vás přinutí k protiútoku-ten naštěstí vyjde...

Lev

Nápady, s nimiž přijde, musíte nejdříve pochválit. Korigovat a upravovat tak, aby byly prakticky použitelné, je můžete až potom.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy je Slunce ještě v Raku, svolejte kamarády a uspořádejte nějakou akci. Budete se skvěle bavit a dokonce i Beran na ni bude dlouho vzpomínat.

Váhy

Když vám něco začne hodně vášnivě vysvětlovat, můžete si být jistí, že si svými argumenty sám moc jistý není. Kdyby byl, oznámil by vám všechno jako obvykle větou holou a dál nemluvil.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy jste ještě pod vlivem Slunce z Raka, máte chuť měnit od základů naprosto všechno. Vašeho Berana však musíte ujistit, že jeho se to netýká.

Střelec

Všechno, co mu chcete a potřebujete říct, si nechejte na víkend. Luna bude ve Vahách a vy oba v náladě, kdy se nebudete hádat, ale kdy si budete vzájemně naslouchat.

Kozoroh

Kdybyste se spolu naučili mluvit jasně a bez náznaků, ušetřilo by vám to spoustu času. Zatím jen přemýšlíte, co chtěl ten druhý svými slovy vyjádřit, což vás zdržuje.

Vodnář

Pokud čekáte, až váš miláček dostane rozum, zabere vám to docela dost času. Možná by bylo lepší, kdybyste se na něj neohlíželi, ale váš společný život vzali do svých rukou.

Ryby

Hledejte to, co spolu máte společného a počítejte s tím, že vám to dá docela dost práce. Zjišťujete, že je vás miláček zcela jiný, než vy - a taky je vám jasné, že ho právě proto milujete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA