Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 30. týden (20.7.2020 - 26.7.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Za to, že jsou věci, do kterých se vám nechce, se nestyďte. Možná byste měli dát hlavy dohromady a přemýšlet, zda by se vám firma přece jen nevyplatila víc, než vaše sice nadšené, ale nezkušené síly.

Býk

Zejména v pondělí jeho hodně vztahovačný. Ať řeknete cokoli, bude mít pocit, že si tím z něj děláte legraci a dáváte mu najevo, že ho vůbec neberete vážně.

Blíženci

Hlavně v pondělí nesmíte dovolit, aby vás Beran ukřičel. Pokud budete jeho jednání tolerovat, budete časem naštvaní ne na něj, ale sami na sebe...

Rak

Když vám začne vysvětlovat, že vymyslel něco, co vás zaručeně překvapí, měli byste si sednout. Jeho překvapení příjemná být mohou, ale taky nemusí.

Lev

Veškerá jednání, kterých se vy bojíte a k nimž Beranu přistupuje s respektem, dopadnou skvěle. Konečně vás čeká víkend, který si užijete v alespoň relativním klidu!

Panna

Na to, že by vám nabídl pomoc při řešení vaší obtížné situace, nečekejte. Maximálně se dozvíte, že to máte těžké a že opravdu neví, co by na vašem místě dělal on.

Váhy

Váš Beran sice vypadá naprosto nesoustředěně, ale ve skutečnosti se v tom, co se děje, velice dobře orientuje. Když nevíte, co si myslet, zeptejte se Berana!

Štír

Rozčilují vás všichni lidé včetně vašeho jinak skvělého miláčka. Přesto by bylo dobré, kdybyste vsadili na sebeovládání a nevyčítali mu všechno, co se vám nepodařilo.

Střelec

Než se rozhodnete, že půjdete do střetu, přemýšlejte, k čemu to bude. Kdybyste pochopili, že opravdu k ničemu a že to cenu nemá, bude to vynikající!

Kozoroh

To, že se vám do ničeho nechce, je v létě sice normální, ale ve vašem případě přesto překvapivé-Beranovi se to však velice líbí. Vyjádří se, že jste se konečně začali chovat normálně!

Vodnář

To, že vy jste v krajním případě schopni zvládnout i práci, která vás ani trochu nebaví, ještě neznamená, že to dokáže i váš miláček. Kdyby mu to nešlo, vy jej do toho nenuťte!

Ryby

Jde o týden, kdy pro vás bude dělat všechno, co se dá, a hlavně daleko víc, než mívá obvykle ve zvyku. Měli byste to ocenit a dát mu najevo, že jste si toho všimli...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA