Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 31. týden (27.7.2020 - 2.8.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Klidně si přiznejte, že vás miláček zase jednou pořádně naštval.Když slibuje něco sám za sebe, dokážete to pochopit, i když s ním nesouhlasíte,když však začne slibovat za vás, dost vás to rozhodí.

Býk

V době, kdy Slunce prochází Lvem, z něj sebevědomí téměř číší. Občas si sice říkáte, že to s jeho projevy přehání, ale jinak vám imponuje.

Blíženci

Jeho smysl pro humor vás dostane. Dokonce zkonstatujete, že dovede najít něco, čemu se dá zasmát, i tam, kde vy nic takového neuvidíte.

Rak

To, že jde na nějakou akci, na kterou vás nepozvali, vám vůbec nevadí. Je vám jasné, že byste se tam spíše rozčilovali, než bavili.

Lev

Jeho rozhodnutí narazí na vaši pevnou vůli. Když mu své argumenty, ještě jednou předestřete, je šance, že pochopí vaše důvody a rozhodne se, že je bude respektovat.

Panna

První dojem, který na vás udělá, bude opravdu rozhodující. Pak se budete už jen krok za krokem ujišťovat, že jste se ve svém prvotním odhadu nemýlili.

Váhy

Pocit, že to s partnerem nedotáhnete do vítězného konce, je stále silnější. Je nejvyšší čas, abyste o svatbě přestali jen mluvit a začali ji konkrétně plánovat!

Štír

Nové nápady, které máte, se u vašeho miláčka s nějak zásadně kladnou odezvou nesetkají. Pořád má pocit, že sobě a jemu jen vymýšlíte práci!

Střelec

Můžete se sice rozhodnout, že mu začnete znovu věřit, ale snadné to nebude. Váš Beran naštěstí pochopil, že procházíte obtížným procesem a nic po vás nevyžaduje.

Kozoroh

V některých chvílích opravdu nevíte, co si o něm máte myslet. Občas vám dokonce připadá, že vás nejdříve provokuje a pak se tím baví...

Vodnář

Veškeré nabídky na bližší kontakty odmítáte. Nahlas říkáte, že máte strach z překypující beraní energie, ale ve skutečnosti se vám do žádného nového vztahu nechce.

Ryby

Pocit, že se se svým Beranem nedokážete zejména v pondělí přes veškerou snahu domluvit, může být opravdu intenzivní. Vy však pořádně zaberete a na svou stranu ho dostanete!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA